logistiek platform oss
Home > Nieuws > Den Hartogh Logistics lanceert meerjarig veiligheidsprogramma
24 april 2014
Den Hartogh Logistics lanceert meerjarig veiligheidsprogramma
In haar voortdurende streven om veiligheid prestaties te verbeteren is Den Hartogh Logistics samen met de in veiligheid gespecialiseerde organisatie Samurai@Work een wereldwijd meerjarig-veiligheidsprogramma gestart. Hert programma is ontwikkeld om de Den Hartogh organisatie te naar een nog hoger plan te brengen.

In haar voortdurende streven om veiligheid prestaties te verbeteren is Den Hartogh Logistics samen met de in veiligheid gespecialiseerde organisatie Samurai@Work een wereldwijd meerjarig-veiligheidsprogramma gestart. Hert programma is ontwikkeld om de Den Hartogh organisatie te naar een nog hoger plan te brengen. Het programma ‘De Kracht van Safe’ is uniek en innovatief. Het is gebaseerd op de fysiologische structuur van de menselijke hersenen als basis voor veiligheid en cultuurvorming .

De Kracht van Safe werd voor het eerst gelanceerd op een meerdaagse sessie waarin alle senior managers van alle Den Hartogh kantoren uit 18 landen over de hele wereld bijeen waren. Pieter den Hartogh , Group Managing Director van Den Hartogh Logistics : "Het is de verantwoordelijkheid van iedereen bij Den Hartogh Logistics dat we allemaal weer veilig thuis komen na een dag werken. Veiligheid kan niet alleen via systemen, regels, procedures en beveiligingsapparatuur worden bereikt. Veilig werken is sterk afhankelijk van ons gedrag en om die reden moeten we ons dus bewust zijn van ons gedrag en onze acties doorgronden".


Den Hartogh Logistics heeft de veiligheidsspecialisten van Samuai@work aangesteld voor het beheren en begeleiden het programma. Zij werden gekozen vanwege hun pragmatische en innovatieve aanpak en de sterke geboekte resultaten.

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor