logistiek platform oss
Home > Nieuws > Norbert Dentressangle wordt XPO
XPO trucks
11 juni 2015
Norbert Dentressangle wordt XPO
Norbert Dentressangle maakt voortaan deel uit van XPO Logistics, een wereldwijde top-10 leverancier van supply-chain oplossingen.

XPO Logistics, Inc. heeft een belang van 67% in Norbert Dentressangle SA verworven voor een prijs van 217,50 euro per aandeel, aansluitend op de eerder aangekondigde overeenkomst tussen beide bedrijven. XPO Logistics wordt hiermee een wereldwijde top-tien leverancier van transport- en logistieke diensten. In het Brabants Dagblad viel te lezen dat dit niet betekent dat het bedrijf uit Oss vertrekt. Het logistieke bedrijf blijft in Oss op industrieterrein de Geer.

Meer dan 52.000 medewerkers voeren vanaf nu de XPO Logistics-vlag om klanten met een superieure dienstverlening te helpen bij een doelmatig en efficiënt beheer van hun supply chain, nationaal en internationaal.

Kenmerkende rode vrachtwagens met daarop trots vermeld:  #WEAREXPO gaan vanaf nu de vracht vervoeren voor onze klanten over de wegen van Europa. In juli maken de XPO Logistics-trucks ook hun debuut bij de Grand Départ van de Tour de France en zetten daarmee de jarenlange samenwerking voort als officiële logistieke partner van dit bekende sportevenement.

Hervé Montjotin, CEO Europa,President of XPO Logistics en Voorzitter van de Raad van Bestuur van Norbert Dentressangle SA, is tevreden: “Wij zijn zeer verheugd te kunnen bevestigen dat de in april aangekondigde transactie succesvol is afgerond. Omdat het acquisitieproces vlot werd doorlopen, kunnen we nu meteen een begin maken met onze integratie als volwaardig deel van XPO Logistics en ons binnen een brede organisatie volledig inzetten voor een uitdagend ontwikkelingsplan, met een uitgebreider dienstenpakket en meer innovatievermogen.”

 

> lees meer op de website van Norbert Dentressangle

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor