logistiek platform oss
Home > Nieuws > Elkaar ontmoeten tijdens Plannerscafé Oss
14 april 2016
Elkaar ontmoeten tijdens Plannerscafé Oss
Na een aantal edities met een speciaal thema, bleek uit een evaluatieronde dat de deelnemers meer van elkaar wilden weten. Vandaar dat in dit Plannerscafé het onderling kennismaken centraal stond.

Het was een mooie opsteker voor projectmanager en bedenker van het Plannerscafé Jan van Erp dat het zo druk was op zijn laatste editie. Hij gaf per het stokje tijdens de bestuursvergadering op 5 april al door aan opvolger Rob Hermes maar was nog één keer in de lead tijdens 'zijn' Plannerscafé. 
 
Tijdens deze bijeenkomst stelden deze deelnemers stellen zichzelf nader voor:
John van Heumen – OOC Terminals, Roy van Tilburg en Edwin van Dinther – Vos Logistics, Arnold Molenkamp – Kaal Masten, Geert Pluk – VLGroep  en Dick de Haas – Vice Versa
 
Ze vertelden over zichzelf, hun functie en bedrijf. En Jan van Erp daagde hen uit om aan te geven wat ze uit het Plannerscafé wilden halen. Er volgde een levendige discussie waaruit wel bleek dat iedereen nieuwsgierig is naar wat zij voor elkaar als collega’s kunnen betekenen. 
 
"De belangrijkste voorwaarde voor succesvol samenwerken is elkaar en elkaars werk leren kennen. Laten we daar eens de tijd voor nemen tijdens het Plannerscafé.”
 
Is het Plannerscafé interessant voor jou? Meld je dan aan via janvanerp@logistiekplatformoss.nl. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor het komende Plannerscafé.
rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor