logistiek platform oss
Home > Nieuws > Weer nieuwe vrachtwagens voor Cargo Service Europe.
22 juni 2011
Weer nieuwe vrachtwagens voor Cargo Service Europe.
Osse transport- en expeditiebedrijf groeit binnen één jaar van 25 naar 60 volume-auto’s.

Cargo Service Europe (CSE), onlangs als lid toegetreden tot het Logistiek Platform Oss, nam eind mei tien nieuwe volume-combinaties in gebruik. Een duidelijk signaal dat het unieke expeditieconcept van het Osse bedrijf aanslaat. Volgens Martijn Vos, samen met Gert-Jan Bergers en Harold van Kuppeveld de directie van CSE, past dat bij de ambities van het jonge bedrijf. “Onze transportcapaciteit is binnen een jaar met meer dan 100% gegroeid. We willen blijven innoveren en hebben nog meer uitbreidingsplannen, maar wel stap voor stap.”

CSE is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in het Full Truck Load en grootvolume-segment in de Benelux. Vanuit Oss zijn dagelijks meer dan 60 trekkende eenheden op weg door heel Europa, met name in Groot-Brittanië, Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Vos: “Wij kiezen voor een klantgerichte aanpak met aandacht voor service en kwaliteit. Dat vertaalt zich in open communicatie: korte lijnen, duidelijk vertellen wat wel en niet mogelijk is en geen prijsveranderingen. Of zoals wij het zelf zeggen ‘quality by difference’. Eigenlijk heel simpel, maar blijkbaar heeft de markt daar behoefte aan. Wij kunnen namelijk alleen groeien door het vertrouwen van relaties, zowel aan klantzijde als partners en leveranciers.”

Regionale partners
Een belangrijk deel van die relaties vindt CSE in de regio Oss. Om die regionale rol te onderstrepen is CSE recent ook als lid toegetreden tot het Logistiek Platform Oss. Vos: “Wij werken samen met zo’n 15 kleine transportondernemingen uit de regio. Zij geloven in ons concept en denken mee, die ruimte bieden wij ze ook graag. Door zo’n samenwerking staan we allemaal sterk, schouder aan schouder.” Die bundeling van krachten zorgt voor een hoge betrokkenheid. Vos: “Wij zien dat dingen anders kunnen in de markt en zoeken die samenwerking ook om te kunnen innoveren. We denken niet alleen vooruit, maar steken ook onze nek uit om nieuwe initiatieven te nemen.” En dat loont, blijkt wel uit de opmerkelijke resultaten die CSE in amper een jaar tijd geboekt heeft.

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor