logistiek platform oss
Home > Nieuws > Aantal partners Logistiek Platform Oss groeit.
04 juli 2011
Aantal partners Logistiek Platform Oss groeit.
Met twee logistieke dienstverleners die onlangs zijn toegetreden tot het Logistiek Platform Oss telt het platform nu elf logistieke partners. Deze bedrijven maken zich - samen met de gemeente Oss - sterk voor de ontwikkeling van Oss als hét logistieke knooppunt voor Zuidoost-Nederland.

Nieuwe toetreder Cargo Service Europe (CSE) is een innovatieve speler op het gebied van transport en logistiek en is gespecialiseerd in ‘full truck load’-wegtransport. Het unieke cargoconcept van CSE is in korte tijd flink aangeslagen: vanuit Oss zijn dagelijks meer dan 60 trekkende eenheden op weg door heel Europa, met name in Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Daarbij hanteert CSE een klantgerichte aanpak met aandacht voor service en kwaliteit. Dat vertaalt zich in open communicatie: korte lijnen, duidelijk vertellen wat wel en niet mogelijk is en geen prijsveranderingen. Of zoals CSE het zelf zegt: ‘quality by difference’.

Ook Ad Dollevoet BV wist de weg naar Oss te vinden. De diensten van deze logistieke dienstverlener bestaan uit transport, distributie van pakket-, en palletdistributie, opslag, order picking en Value Added Logistics. Het bedrijf was voorheen al actief in Rosmalen, maar heeft voor Oss gekozen om uit te kunnen breiden. Met palletdistributie als hoofdactiviteit en een vijftigtal eigen trucks, biedt Ad Dollevoet vervoersdiensten binnen de Benelux. Binnen 24 uur kan op elke postcode in Nederland en België en binnen 48 uur in Luxemburg geleverd en/of geladen worden. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan voor distributie naar andere Europese landen, met name in West-Europa. In Oss beschikt de logistiek dienstverlener over een extra 10.000 m2 aan opslagruimte, waardoor de totale opslagruimte op ruim 20.000 m2 komt.

Met de komst van deze twee nieuwe partners hoopt het Logistiek Platform Oss de ambitieprojecten, die ze zich ten doel heeft gesteld tijdens de opstart, verder te kunnen uitbouwen. Daarnaast worden de ontwikkelingen en kansen, die uit het onlangs gehouden congres ‘Rotterdam en de kracht van het achterland’ naar voren kwamen, op dit moment verwerkt in een visiedocument. Aan de hand van dit document worden vervolgstappen gezet. Met perspectief en kansen voor alle belanghebbende partijen.

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor