logistiek platform oss
Home > Nieuws > Raben verhuist naar nieuw distributiecentrum in Oss.
20 februari 2011
Raben verhuist naar nieuw distributiecentrum in Oss.
Raben zal een nieuw distributiecentrum (DC) openen op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Het nieuwe DC wordt gebouwd op een kavel van ca. 36.000 m˛ en heeft directe aansluiting op de A50/A59. Eind december 2011 zullen de activiteiten van Winterswijk naar Oss worden verhuisd.

In Oss wordt behalve een cross-dock ook een warehouse gerealiseerd. “De dienstverlening zal worden uitgebreid en mede door de centrale ligging zal de service binnen de Benelux nog verder verbeteren”, zegt Sven Baars, Managing Director Raben Netherlands B.V.

De Raben Group is haar processen in heel Europa aan het optimaliseren. “Het verbeteren van de procedures, het netwerk en de oplossingen die wij aanbieden, behoren tot de cultuur van de Raben Group. Wij rekenen erop, dat wij dankzij deze nieuwe locatie niet alleen ons eigen bedrijf verder ontwikkelen, maar dat wij ook onze klanten beter van dienst kunnen zijn”, vervolgt Sven Baars.

“De Raben Group is een bedrijf, dat bereid is tot verdere uitbreiding van haar activiteiten. Tot dusver heeft de Raben Group een eigen netwerk in 10 landen met 5200 medewerkers in 72 vestigingen, die zorgen voor een klantvriendelijke dienstverlening. Onze ontwikkeling is het antwoord op de markt en verwachtingen van de klant”, zegt Ewald Raben (CEO Raben Group).

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor