logistiek platform oss
Home > Nieuws > Waardevolle toetsing in Oss.
28 februari 2012
Waardevolle toetsing in Oss.
De gemeente Oss en het Logistiek Platform Oss toetsen de regiovisie transport en logistiek met een panel deskundigen uit het bedrijfsleven en overheidsinstanties.

De regio Oss - Veghel - Eindhoven moet komend jaar stijgen op de lijst van logistieke hotspots in Nederland, vindt het LPO, en heeft daarvoor ook een beleidsvisie aan de gemeente Oss gepresenteerd. Binnen de samenwerking Oss - Uden - Veghel (As50) moet naar grotere samenwerking en meer bundeling worden gezocht, om de ambities van het verladend bedrijfsleven waar te kunnen maken.

In dat kader vond eind januari een topontmoeting plaats bij de Osse Overslag Centrale, waarbij onder andere burgemeester Wobine Buijs, verantwoordelijk wethouder de heer Jan van Loon en vertegenwoordigers van de provincie en Rijkswaterstaat, het Havenbedrijf Rotterdam, ECT, Prorail en de voorzitter van de Kracht van Oss, aanwezig waren.

De conclusie van de bijeenkomst is dat de kansen voor de regio uitstekend zijn. Immers, alle ingrediënten zijn aanwezig. De overheden moeten nu gezamenlijk een actieve agenda opzetten om deze bedrijfstak in de regio te accommoderen.

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor