logistiek platform oss
Home > Nieuws > Den Hartogh naar nieuw hoofdkantoor in Rotterdam
27 september 2012
Den Hartogh naar nieuw hoofdkantoor in Rotterdam
Het team van Den Hartogh Logistics in de 2 Nederlandse vestigingen Rozenburg en Oss, maakt zich op voor een verhuizing. Vanaf 1 januari 2013 zal Den Hartogh Logistics gevestigd zijn in een nieuw kantoor aan de Willingestraat in de Waalhaven van Rotterdam. De medewerkers zijn hierover deze week persoonlijk geďnformeerd.

De splinternieuwe en ultra-moderne lokatie voldoet volledig aan de eisen van morgen voor een duurzame maar vooral ook inspirerende en flexibele werkomgeving. Op de nieuwe locatie komt het team samen dat nu nog verdeeld werkt over de vestigingen in Rozenburg en Oss.

 

Het nieuwe kantoor en de gekozen flexibele inrichting vormen voor Den Hartogh een belangrijke peiler binnen de strategie van een moderne eigentijdse werkcultuur. Bij Den Hartogh is, voor velen, het werken steeds vaker niet gebonden aan een specifieke plaats en tijd. Het kantoor vormt steeds meer de rol van ontmoetingsplaats, vergaderplek en plaats om samen met anderen te werken. De twee bestaande kantoren in Rozenburg en Oss kunnen die rol, naar de toekomst toe, niet optimaal vervullen. 

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor