logistiek platform oss
Home > Nieuws > Den Hartogh bestelt 70 nieuwe trucks
03 december 2012
Den Hartogh bestelt 70 nieuwe trucks
Den Hartogh Logistics met de hoofdvestiging in Rotterdam per 1 januari 2013, heeft zeventig nieuwe MAN-trucks van het type TGS en TGX besteld, met een optie voor nog eens twintig stuks.

De keuze voor MAN-trucks is ingegeven door de sterke focus op Operational Excellence binnen Den Hartogh waarbij kosten-efficiëntie en service-betrouwbaarheid belangrijke peilers zijn. Alle trucks zijn uitgerust als MAN EfficientLine. Op deze trucks past MAN een reeks brandstof- en gewichtsbesparende maatregelen toe. Hierdoor wordt ook weer een nieuwe stap gezet in Den Hartogh’s continue streven naar verlaging van CO2 emissies.

 

Directielid Gerard van der Kroon: "De keuze van de MAN-trekkers is ingegeven door bedrijfseconomische motieven in combinatie met onze hoge veiligheidseisen bij de aanschaf van nieuw materieel. Bij Den Hartogh Logistics voeren we zelf het onderhoud en reparaties uit op de uitgebreide internationale vloot. Met de dienst MAN FleetCare wordt Den Hartogh in het logistieke traject van de MAN-dealers opgenomen, zodat we supersnel over de benodigde onderdelen kunnen beschikken.”

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor