logistiek platform oss
Home > Nieuws > Hopman en Fransen Oss lid van LPO
21 januari 2013
Hopman en Fransen Oss lid van LPO
Het Logistiek Platform Oss verwelkomde begin 2013 twee nieuwe leden: Hopman Logistics Services uit Lith en Fransen uit Oss. Het LPO telt nu 16 partners.

Stevigere positie door verbreding

Een opvallende wijziging in het ledenbestand van het logistiek platform, waar tot op heden alleen logistieke dienstverleners (en de gemeente Oss) deel van uitmaakten. Het LPO besloot vorig jaar ook bedrijven toe te laten die een connectie hebben met logistiek, zoals verladers. Met deze uitbreiding en verbreding hoopt het LPO een nog stevigere positie in en buiten de regio te kunnen krijgen.

 

Nieuwe connecties en belangen behartigen

Hopman Logistics Services is gespecialiseerd in Value Added Logitics (VAL) en Reverse Logistics (retourlogistiek). Het bedrijf beschikt over een warehousecapaciteit van 4.500 m2 en heeft daarnaast plannen voor uitbreiding. Maarten Hopman: "Toen Lith bij de gemeente Oss werd gevoegd kwamen wij ook in aanmerking om tot het LPO toe te treden. Dit zien we als mooie kans om nieuwe connecties te leggen". Ook Huub Fransen van Fransen Oss (zusterbedrijf van Fransen Gerrits) ziet voordelen: "We zijn al meer dan 20 jaar actief in Oss, en de op- en overslag van veevoedergrondstoffen groeit. Daarmee neemt ook het belang van een goede haven in Oss toe. Dit belang kan onder andere door het LPO goed worden behartigd. En daar dragen we graag aan bij."

 

Lid worden van het Logistiek Platform Oss?

Naast Hopman en Fransen zijn er nog enkele grote verladers en logistieke dienstverleners die interesse hebben om zich bij het LPO aan te sluiten. Bedrijven die ook lid willen worden van het Logistiek Platform Oss kunnen contact opnemen met projectmanager Jan van Erp.

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor