logistiek platform oss
Home > Nieuws

nieuws van onze partners11 januari 2018
Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss
Logistiek dienstverlener Ad Dollevoet heeft een overeenkomst gesloten met een particuliere belegger voor de huur van een nieuw te bouwen distributiecentrum van circa 16.000 vierkante meter in Oss. Het dc verrijst op bedrijventerrein Moleneind in Oss.
meer meer


11 januari 2018
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over
Per 31 december 2017 heeft Vos Logistics de activiteiten van familiebedrijf Gebroeders Joosten Nederweert overgenomen.
meer meer


12 december 2017
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon
Vos Logistics verzorgt sinds dit najaar de distributie voor Amazon. De producten worden vanuit diverse warehouses elders in Europa naar de Vos-vestiging in Oss vervoerd.
meer meer


09 oktober 2017
Fransen opent nieuwe loods voor veevoeders in Osse haven
Bij de overslagplaats van Fransen aan de Osse haven is sinds kort plaats voor een slordige 45.000 ton bulk. Het bedrijf plaatste onlangs namelijk een grote nieuwe hal waar plek is voor zo’n 18.000 ton voedsel. Meer dan de helft van het spul is restproduct van onze eigen consumptie. 
meer meer


01 oktober 2017
Nieuw leven locatie vetipak Oss
Vanuit strategie en de doorzettende groei, is er besloten om de welbekende locatie Landweerstraat in Oss weer te openen en her in te richten, dit met haar eigen verpakkingsmogelijkheden en technieken.
meer meer


28 juni 2017
Total Pack: internationaal ondernemen in Oss
Over de hele wereld kennen mensen Total Pack. Vaak misschien niet bewust, maar er zijn maar weinig mensen die nog nooit een verpakking in handen hebben gehad van de Osse specialist in verpakkingen. “Wij zijn gigantisch trots op deze tent.”
meer meer


12 juni 2017
Vos Logistics combineert LNG met Ecocombi
De samenwerking tussen Vos Logistics en Pipelife is succesvol. Vos Logistics neemt al 1,5 jaar al het transport voor Pipelife voor haar rekening en heeft nu twee nieuwe LNG Ecocombi-trucks toegevoegd aan haar vloot om de gezamenlijke doelstellingen van de bedrijven op het gebied van duurzaamheid en kostenefficiëntie te verwezenlijken.
meer meer


02 mei 2017
WECON levert 600e CuBoTainer® aan Vos Logistics
Om de veiligheid te verbeteren van het transporteren van kleding in losse zakken, heeft Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics een innovatieve wissellaadbak (swapbody) ontwikkeld, genaamd CuBoTainer ®. Voor dit project is een samenwerking opgezet met WECON GmbH, een specialist op het gebied van commerciële voertuig- en containertechnologie.
meer meer


05 april 2017
Groei Vos Logistics 2016
De omzet van Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics steeg in 2016 met 6,6 procent tot € 276,2 miljoen. Gecorrigeerd voor dieselprijseffecten bedroeg de omzetstijging 8 procent. Bij zowel Internationaal Transport als Solutions nam het activiteitenniveau toe door een groei van business bij bestaande klanten en verwerving van nieuwe klanten. 
meer meer


22 februari 2017
H&S Group doneert koffie, thee en rijst aan de Voedselbank
H&S Group heeft drie voedselbanken blij gemaakt met koffie, thee en rijst. Het gaat hier om de lokale voedselbanken in de plaatsen waar H&S Group is gevestigd: Oss, Barneveld en Beneden-Leeuwen. Deze donatie volgt op de enthousiaste inzamelingsactie in de kerstperiode.
meer meer


20 februari 2017
ETC Holland kiest voor IXBizzI van IXOLUTION
Nadat ETC Holland in 2015 koos voor het operationele systeem IXSuite van IXOLUTION, heeft ETC Holland nu ook gekozen voor IXBizzI als operationeel dashboard. Met IXBizzI heeft ETC Holland de mogelijkheid om constant de omzet, kosten en daarmee de winstgevendheid te monitoren.
meer meer


14 februari 2017
Vos Logistics vergroot aantal LNG trucks
Na een succesvol afgeronde testfase breidt Vos Logistics haar internationaal mega trailer netwerk uit met LNG low deck-trucks. De CO2-emissie van deze trucks is tot 15% lager in vergelijking met trucks op diesel. De kosten voor de aanschaf worden terugverdiend door de lagere brandstofprijs. Door de grote aantallen LNG-trucks kan Vos Logistics dit materieel concurrerend inzetten.
meer meer


23 januari 2017
Imposante hijsklus bij Fransen Oss
Bij Fransen Oss B.V., een op- en overslagbedrijf aan de Maaskade in Oss, is afgelopen weekeinde een loodzware klus geklaard. Een transportbrug van 86 meter lang, bestaande uit twee delen van ongeveer 35 ton, werd door twee van de grootste hijskranen van Nederland op de juiste plek aangebracht. 
meer meer


23 juni 2016
Vos Logistics neemt nieuwe betonmixers in gebruik
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft twee nieuwe betonmixers in gebruik genomen die flexibel inzetbaar zijn voor derde partijen. Daarmee zet Vos Logistics haar expertise in deze markt in om te voorzien in de toenemende vraag naar flexibele transportcapaciteit. De onderneming is sinds 2015 actief in klantspecifieke transporten van betonmortel.   
meer meer


09 juni 2016
Distributiecentrum XPO Oss over op zonne-energie
Het distributiecentrum van XPO in Oss is voorzien van zonnepanelen. Hiermee is het dc zelfvoorzienend qua elektriciteit.
meer meer


14 april 2016
Agri Retail kiest opnieuw Vos Logistics
Agri Retail en Vos Logistics hebben besloten hun samenwerking te verlengen met 5 jaar tot en met 2020. Agri Retail, de organisatie achter de Welkoop winkels in Nederland, werkt al sinds 2000 samen met Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics. In de komende jaren zullen de bedrijven, in nauwe samenwerking met de winkels, hun samenwerking verder intensiveren door middel van diverse gezamenlijke verbeterprojecten. De focus ligt hierbij op het optimaliseren en verduurzamen van de winkeldistributie.
meer meer


06 april 2016
Verdere verbetering winstgevendheid Vos Logistics in 2015
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics realiseerde in 2015 een omzet van € 259,2 miljoen, een stijging van bijna 3%. Gecorrigeerd voor de dalende dieselprijzen steeg de omzet met 6%.
meer meer


31 maart 2016
Vos Logistics neemt deel activiteiten van Marsman over
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft vandaag overeenstemming bereikt over deovername van een deel van de activiteiten van familiebedrijf Marsman Logistiek uit Zwartsluis.
meer meer


18 maart 2016
Bolsius en Vos Logistics verlengen logistieke samenwerking
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics en kaarsenproducent Bolsius hebben hun samenwerking opnieuw verlengd met 5 jaar tot 2020. Vos Logistics is sinds 1998 Bolsius’ partner voor wereldwijde opslag en distributie.
meer meer


02 december 2015
Den Hartogh Logistics neemt business unit Sitra-Groep over
Sitra-Group en Den Hartogh Logistics hebben besloten alle bulk vloeibare chemische activiteiten van Sitra naar Den Hartogh over te hevelen.
meer meer


29 september 2015
Den Hartogh Logistics brengt Next Generation samengestelde tankcontainers op de markt
Samen met Tankwell, een geselecteerd en zeer innovatief bouwbedrijf, bouwde Den Hartogh zijn eerste serie tankcontainers die gebruik maken van een unieke Composite Production Technology.
meer meer


28 september 2015
Vos Logistics voegt low-deck LNG-trucks toe aan internationaal megatrailer netwerk
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft haar LNG-vloot uitgebreid met vijf speciale low-deck LNG-trucks voor het internationaal megatrailervervoer.
meer meer


13 juli 2015
Vos Logistics: Innnovatieve en duurzame dienstverlener
Vos Logistics laat een sterke verbetering zien van het resultaat in 2014 ten opzichte van het jaar daarvoor. De logistieke dienstverlener verwacht voor 2015 een toename van omzet en resultaat, met name in de logistieke dienstverlening en
klantspecifieke transportoplossingen.
meer meer


XPO trucks
11 juni 2015
Norbert Dentressangle wordt XPO
Norbert Dentressangle maakt voortaan deel uit van XPO Logistics, een wereldwijde top-10 leverancier van supply-chain oplossingen.
meer meer


29 mei 2015
OC Terminals start met containerlijn naar Polen
OC Terminals uit Oss is op 28 mei 2015 een containertrein-lijn gestart die rechtstreeks naar Rzepin in Polen loopt.
meer meer


23 april 2015
Sterke verbetering resultaat Vos Logistics in 2014
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics realiseerde in 2014 een licht hogere omzet en een sterk verbeterde winstgevendheid. De eind 2014 versterkte financiële basis vormt een solide fundament voor de verdere invulling van de groeistrategie van de onderneming. Voor 2015 verwacht Vos Logistics een toename van omzet en resultaat, met name in de logistieke dienstverlening en klantspecifieke transportoplossingen.
meer meer


09 maart 2015
OOC Terminals wordt OC Terminals
OC Terminals is de nieuwe naam van de Osse Overslag Centrale.
meer meer


03 februari 2015
Enorm goede SQAS resultaten voor Den Hartogh Logistics
Waar de gemiddelde score op SQAS Transport Services in de markt op 77% 1 blijft steken, komt Den Hartogh Logistics tot een gemiddelde score van maar liefst 96%. SQAS (Safety and Quality Assessment System) is een systeem om de kwaliteit, veiligheid, veiligheid en milieuprestaties van Logistieke Dienstverleners op een uniforme manier te evalueren.
meer meer


16 januari 2015
Nieuw duurzaam distributiecentrum Vos Logistics officieel geopend
Donderdag 17 januari heeft de burgemeester van Oss, Wobine Buijs-Glaudemans, Jo de Wolf (CEO Montea) en Frank Verhoeven (CEO van Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics) het nieuwe distributiecentrum van Vos Logistics in Oss officieel geopend.
meer meer


09 januari 2015
Mebin flexibiliseert vervoerscapaciteit
Mebin, leverancier van betonmortel op de Nederlandse markt, gaat samenwerken met logistiek dienstverlener Vos Logistics om de flexibiliteit van de transportcapaciteit verder te vergroten.
meer meer


17 december 2014
Management by-out Vos Logistics afgerond
De directie van Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft samen met Scheybeeck Investments alle aandelen van Vos Logistics overgenomen.
meer meer


07 november 2014
OOC voortaan ‘extended gate’
OOC heeft in oktober een overeenkomst gesloten met het Rotterdamse ECT om als ‘Extended Gate’ (binnenlandse poort) te fungeren van de Rotterdamse zeeterminals. Volgens Nooijen, directeur/eigenaar van OOC, leidt deze voor de regio unieke overeenkomst tot uitermate betrouwbare en voordelige intermodale service tussen de Rotterdamse zeehaven en Oss.
meer meer


30 oktober 2014
Management neemt Vos Logistics Oss over
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics maakt bekend dat de directie van de onderneming samen met Scheybeeck Investments voornemens is alle aandelen van Vos Logistics over te nemen. Partijen worden hierbij gesteund door Delta Lloyd Mezzanine Fund met een achtergestelde lening. De verandering van aandeelhoudersstructuur is een logische stap in de groeistrategie en ambitie van de onderneming.
meer meer


28 oktober 2014
Directeur OOC: Ambitieuze plannen in Oss
Multimodaal Oss en de regio staan op plaats 4 in de top van logistieke hotspots in Nederland. Eén van de pioniers in de regio is de Osse Overslag Centrale (OOC). Hoogste tijd dus voor een bezoek aan Eric Nooijen, directeur-eigenaar van het Brabantse overslagbedrijf, waarvan onderstaand akte.
meer meer


24 september 2014
Vos Logistics en Michelin verduurzamen transportnetwerken
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics en Michelin Groep hebben een preferred carrier agreement getekend met als doel het aantal lege kilometers en daarmee de CO2-emissie verder terug te dringen. Deze overeenkomst is onderdeel van een programma van Michelin waarmee de bandenproducent haar Europese distributiestromen wil optimaliseren.
meer meer


Vos Lean en Green
16 mei 2014
Vos Logistics ontvangst Lean&Green Star voor realiseren 20% CO2 reductie
Europees logistiek dienstverlener, Vos Logistics heeft vandaag de Lean & Green Star ontvangen voor de realisatie van een CO2 reductie binnen de onderneming van 20% binnen vijf jaar. Deze onderscheiding is het vervolg op de Lean and Green Award die Vos Logistics in november 2010 kreeg voor zijn ambitieuze plan om 20% CO2 reductie binnen vijf jaar te realiseren.
meer meer


06 mei 2014
Lichte groei transportvolume Vos Logistics in 2013
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics realiseerde in 2013 een hogere omzet. Na een zwak eerste halfjaar liet de onderneming een krachtig herstel zien in de tweede helft van het jaar. De duurzaamheidsprestatie is eveneens verbeterd. Voor 2014 verwacht Vos Logistics een hogere omzet en verbetering van het resultaat.
meer meer


24 april 2014
Den Hartogh Logistics lanceert meerjarig veiligheidsprogramma
In haar voortdurende streven om veiligheid prestaties te verbeteren is Den Hartogh Logistics samen met de in veiligheid gespecialiseerde organisatie Samurai@Work een wereldwijd meerjarig-veiligheidsprogramma gestart. Hert programma is ontwikkeld om de Den Hartogh organisatie te naar een nog hoger plan te brengen.
meer meer


07 februari 2014
Vos Logistics breidt uit in Oss met Duurzaam Logistiek Distributiecentrum
Verdere groei van Contract Logistics (warehousing & distributie) binnen Vos Logistics. Modern en duurzaam (BREEAM) distributiecentrum van 25.600 m2 met 33 laad- en losdocks. Uitstekende bereikbaarheid: aan de 'Weg van de Toekomst' (N329) en nabij de trimodale terminal.


meer meer


27 november 2013
Eerste olietrein succesvol overgeslagen in haven van Oss
Sinds begin november wordt via de Osse Overslag Centrale (OOC) met succes de lading van olietreinen uit Italië overgeheveld. Vanaf nu zal minimaal wekelijks een trein uit Italië in Oss worden gelost.
meer meer


12 juni 2013
Ceva voorziet magazijn in Oss van LED-verlichting
Logistiek dienstverlener Ceva heeft de gangpaden in haar distributiecentrum in Oss voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Dankzij deze verlichting kunnen barcodes sneller en met gemak worden gelezen en gescand en is een energiebesparing gerealiseerd van 80 procent.
meer meer


  meer foto's
04 maart 2013
Vos Logistics introduceert innovatief megatrailerconcept
Europees Logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft een nieuw type trailer ontwikkeld, de Vos CuBoLiner®, een curtainside megatrailer met uitneembare wanden. De Vos CuBoLiner® kan vanaf de zijkant geladen worden, biedt de bescherming van een boxtrailer en is bovendien kraanbaar en daardoor inzetbaar voor multimodaal transport.
meer meer


29 januari 2013
Vos Logistics investeert in groei
Vos Logistics blijft ook in 2013 investeren in vernieuwing en versterking van de vloot, nieuwe operaties en medewerkers. Ondanks de economische tegenwind werkt de onderneming consistent aan versterking van het groeipotentieel. Zo is inmiddels een groot deel van het meerjaren vlootvernieuwingsprogramma uitgevoerd en breidt Vos Logistics gelijktijdig haar dienstenaanbod uit met meer toegevoegde-waardeactiviteiten. In dit kader nam Vos Logistics recentelijk de activiteiten van VSL SiloLogistics in Oss over. In november nam Vos Logistics een nieuw distributiecentrum in Roosendaal in gebruik.
meer meer


03 december 2012
Den Hartogh bestelt 70 nieuwe trucks
Den Hartogh Logistics met de hoofdvestiging in Rotterdam per 1 januari 2013, heeft zeventig nieuwe MAN-trucks van het type TGS en TGX besteld, met een optie voor nog eens twintig stuks.
meer meer


Roelof Koops (Agri Retail) riretail) en Roy van Tilburg (Vos Logistics)
23 november 2012
Vos Logistics breidt vloot getrokken materieel uit
Europees logistiek dienstverlener, Vos Logistics, heeft haar vloot getrokken materieel verder uitgebreid met negentien nieuwe Van Hool kastentrailers. Van deze nieuwe trailers worden er zeventien speciaal ingezet voor Agri Retail, de organisatie achter de BoerenBond en Welkoop winkels. De investering in nieuwe opleggers past in de strategie van Vos Logistics om verder te groeien in het segment voor nationale distributie in de Benelux en West-Duitsland. In dit segment heeft Vos Logistics een vloot van 125 trekkende eenheden waaronder inmiddels 18 duurzame LNG- (Liquefied Natural Gas) en CNG- (Compressed Natural Gas) trucks en een grote verscheidenheid aan getrokken eenheden.
meer meer


19 oktober 2012
Vos Logistics en duurzaamheid
In deze nieuwsbrief informeert Vos Logistics u over de voortgang van het duurzaamheidsbeleid en de resultaten over het eerste halfjaar. De nieuwsbrief gaat in op nieuwe initiatieven die de duurzaamheidsprestatie van Vos weer een stap dichterbij de doelstellingen moet brengen die het bedrijf zich voor 2015 heeft gesteld. En dat betekent continu verbeteren, op eigen kracht én in nauwe samenwerking met de stakeholders.
meer meer


10 oktober 2012
Exclusief contract Movianto met RIVM voor distributie vaccins
Movianto, logistiek dienstverlener en vervoerder van geneesmiddelen voor de farmaceutische industrie, heeft een exclusief contract afgesloten met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) om vaccins op te slaan en te distribueren in Nederland.
meer meer


03 oktober 2012
Vos ‘verduurzaamt’ vloot met vijf LNG-trucks
Logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft haar transportvloot verder verduurzaamd met de ingebruikname van vijf trucks die rijden op vloeibaar aardgas (LNG). In het vierde kwartaal van dit jaar zal Vos nog eens zes van deze trucks toevoegen aan de vloot, waarmee het totaal aantal LNG-trucks, van het type Mercedes-Benz Econic, op veertien komt.
meer meer


27 september 2012
Den Hartogh naar nieuw hoofdkantoor in Rotterdam
Het team van Den Hartogh Logistics in de 2 Nederlandse vestigingen Rozenburg en Oss, maakt zich op voor een verhuizing. Vanaf 1 januari 2013 zal Den Hartogh Logistics gevestigd zijn in een nieuw kantoor aan de Willingestraat in de Waalhaven van Rotterdam. De medewerkers zijn hierover deze week persoonlijk geïnformeerd.
meer meer


11 juli 2012
Bikker Logistics: nu ook specialist in blikjes.
Een leidende rol spelen op het gebied van volumetransport van verpakkingsmaterialen. Dit was de visie die Den Hartog en Bikker vanaf de start van hun bedrijf in 1931 hadden en die uiteindelijk uitkwam. Met inmiddels drie zusterondernemingen en meerdere vestigingen in onder andere Bergen op Zoom, Oss en ’s-Hertogenbosch groeide het bedrijf uit tot een groot familiebedrijf.
meer meer


Ondernemersbelang Oss, Bernheze e.o.
11 juli 2012
Movianto-trein op stoom in Oss.
De Movianto-trein in Oss lijkt niet te stoppen. In juni 2010 verwelkomde de Duitse logistiek dienstverlener de eerste klanten aan het Ketelmeer op De Geer in Oss.
meer meer


Vos Logistics
04 juli 2012
Leegrijden via de portemonnee bestraffen.
Eén van ‘s lands grootste wegvervoerders wil leegrijden ‘via de portemonnee’ afstraffen. Topman Frank Verhoeven van Vos Logistics is voorstander van een heffing op leegrijden.
meer meer


Movianto
04 mei 2012
Movianto opent Europees distributiecentrum in Oss
Logistiek dienstverlener Movianto Nederland heeft deze week in Oss een nieuw centraal Europees distributiecentrum (EDC) in gebruik genomen. In het geconditioneerde magazijn van het bedrijf, dat gespecialiseerd is in logistieke dienstverlening voor de farmaceutische en medische industrie, is ruimte voor 22.000 pallets.
meer meer


Martijn Vos verkozen tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar
27 maart 2012
Martijn Vos (CSE) gekozen als Veelbelovend Ondernemer.
LPO-lid Martijn Vos is zaterdag 17 maart verkozen tot 'Veelbelovend Ondernemer 2012'.
meer meer


22 februari 2012
CSE neemt logistiek proces onder de loep.
Stiptheid, korte lijnen en flexibiliteit. Dat zijn de kernbegrippen die Cargo Service Europe (CSE) centraal stelt bij het verzorgen van goederentransport voor bedrijven. "Wij bieden zekerheid", aldus eigenaar Martijn Vos.
meer meer


21 december 2011
Vos Distri Logistics krijgt Authorised Economic Operator (AEO) status.
Vos Distri Logistics Oss, een van de public/shared warehouses van Vos Logistics, is officieel gecertificeerd als Authorised Economic Operator (AEO). Het bedrijf heeft van de douane het gecombineerde certificaat douane en veiligheid ontvangen. De douane heeft Vos Distri Logistics hiermee aangemerkt als een veilige en betrouwbare internationale logistieke partner. Vos Logistics wil ook voor de andere logistieke vestigingen in Europa de AEO-status verwerven.
meer meer


28 november 2011
Acht nieuwe DAF voertuigen voor Ad Dollevoet BV.
Gelijktijdig met de opening van het nieuwe hoofdkantoor in Oss zijn de laatste twee DAF voertuigen uit een serie van acht, overhandigd door Wilbert Beers, verkoper bij Van Hooft Bedrijfswagen, aan Sebastiaan Dollevoet.
meer meer


10 november 2011
ECT, OOC en Danser zetten containerreus in op binnenvaart
Op 21 oktober heeft het koppelverband Hermina/Hermina 1 varend voor Danser Benelux (onderdeel van Danser Group) voor een proefreis de Osse Overslag Centrale (OOC) en Trimodal Container Terminal Venlo (TCT Venlo) aangelopen.
meer meer


26 oktober 2011
Gouden Appel voor ITC Holland Transport BV.
Transportbedrijf ITC Holland Transport in Oss heeft een Gouden Appel in de wacht gesleept. De prijs is op donderdag 14 oktober uitgereikt en is bedoeld voor ondernemers die zich op een bijzondere manier inzetten voor duurzaamheid.
meer meer


20 oktober 2011
Raben grote aanwinst voor Vorstengrafdonk.
Oss heeft er een aanwinst bij. Met de komst van Raben Netherlands B.V., onderdeel van de Raben Group, wordt bedrjiventerrein Vorstengrafdonk versterkt met een groot bedrijf. Op 1 januari opent het bedrijf de deuren. "We willen één van de grootste logistieke spelers van Nederland worden".
meer meer


06 september 2011
Nieuwbouw Raben in Oss bereikt hoogste punt.
Medio februari 2011 kondigde Raben - onlangs toegetreden tot het Logistiek Platform Oss - aan een nieuw distributiecentrum (DC) te gaan openen op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Op de direct aan de snelweg A50/A59 gelegen kavel van 36.000 m2 zal een DC verschijnen met zowel een crossdock als warehouse.
meer meer


28 augustus 2011
Osse Overslag Centrale start eigen rangeerdiensten.
Sinds 1 augustus 2011 worden rangeeractiviteiten voor goederentreinen op de sporen Oss Centraal t/m Oss Elzenburg door OOC RAIL BV uitgevoerd. Dit nieuws werd begin deze maand bekend gemaakt door het nieuwe zusterbedrijf van de Osse Overslag Centrale. 
meer meer


14 juli 2011
Den Hartogh tekent convenant na positieve beoordeling IVW.
Op 12 juli 2011 hebben Den Hartogh Logistics en de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) in Rozenburg een handhavingsconvenant getekend. Hiermee behoort Den Hartogh tot een van de eerste transportbedrijven dat het vertrouwen wint van de IVW voor wat betreft de naleving van wet- en regelgeving.
meer meer


27 juni 2011
Vos Logistics publiceert duurzaamheidsverslag 2010.
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics publiceert vandaag zijn duurzaamheidsverslag 2010. Daarin rapporteert de onderneming over de voortgang van het actieprogramma “Eco-safe-logistics” voor de periode 2010 – 2015.
meer meer


  meer foto's
22 juni 2011
Weer nieuwe vrachtwagens voor Cargo Service Europe.
Osse transport- en expeditiebedrijf groeit binnen één jaar van 25 naar 60 volume-auto’s.
meer meer


18 mei 2011
Den Hartogh werkt aan wereldwijd bulkvervoer.
Vloeibare bulkvervoerder investeert in 5.000 tankcontainers.
meer meer


09 mei 2011
Den Hartogh gaat in global logistics.
Den Hartogh Logistics heeft aangekondigd haar dienstenpakket uit te breiden van intermodaal Europa naar een mondiale vloeibare chemie logistiek. Dit is onlangs bekend gemaakt door de Group Managing Director Pieter den Hartogh.
meer meer


20 februari 2011
Raben verhuist naar nieuw distributiecentrum in Oss.
Raben zal een nieuw distributiecentrum (DC) openen op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Het nieuwe DC wordt gebouwd op een kavel van ca. 36.000 m² en heeft directe aansluiting op de A50/A59. Eind december 2011 zullen de activiteiten van Winterswijk naar Oss worden verhuisd.
meer meer


14 september 2010
Vos Logistics opent eerste LNG vulstation in Nederland.
Vos Logistics heeft samen met Mercedes-Benz Nederland, LNG Europe, Van Gansewinkel en Indox CryoEnergy Spain het initiatief genomen om milieuvriendelijk rijden met trucks op LNG (Liquefied Natural Gas) in Nederland mogelijk te maken.
meer meer


01 mei 2009
Video's Made in Oss.
Lokale zender Dtv heeft van verschillende bedrijven in Oss een portret gemaakt onder de noemer 'Made in Oss'.
meer meer


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor