logistiek platform oss
Home > Spreken Bewijs > Oss op de kaart zetten als interessante logistieke hub
19 september 2014
Oss op de kaart zetten als interessante logistieke hub
Mark van der Burgt
Directeur Vetipak


Vetipak is met vier eigen fabrieken, vestigingen in Oss, Veghel, Tilburg, Breda en Ridderkerk en toonaangevende A-merken in de FMCG industrie als klant een echte topspeler op de Europese verpakkingsmarkt. Sinds kort heeft het bedrijf zich aangesloten bij het Logistiek Platform Oss (LPO). Mark van der Burgt, directeur Vetipak legt uit: “In de co-packing en co-manufacturing kunnen wij een belangrijke rol spelen in logistiek Oss. Het Logistiek Platform heeft de potentie om door samenwerking de hele keten lean en mean in Oss aan te bieden.”

Bijdragen aan de exposure van Oss
Tot de aansluiting bij het Logistiek Platform was Vetipak niet zo zeer op Oss gericht. “We hebben ons vanaf het begin op heel Nederland georiënteerd. Momenteel komt zelfs meer dan 70%  van onze business uit andere landen in Europa. Wel dragen we deze regio een warm hart toe. Onze driekoppige directie heeft zijn roots in de dorpen Zeeland en Vinkel. En bijna al onze medewerkers wonen hier in de regio. We brengen onze betrokkenheid onder andere tot uiting door sponsoring van lokale initiatieven. Nu willen we door het lidmaatschap van LPO ook ons steentje bijdragen aan de exposure van logistiek  Oss”, aldus Van der Burgt.

Antwoord op alle vragen
“Voor onze klanten vervullen wij de spilfunctie tussen het brand of private label, retailer, consument èn logistieke keten. We hebben daarin een brede kennis opgedaan omdat we in een klantenbestand werkzaam zijn met zeer uiteenlopende producten; van consumentenelektronica tot babyvoeding. Overal waar verpakkingsvraagstukken een rol spelen, bieden wij een antwoord. Met de connectie in het LPO kunnen we dat antwoord wellicht vaker in Oss vinden.”

Oss als gateway naar Europa
Van der Burgt legt de lat voor LPO hoog: “Goed ondernemen anno nu kan niet zonder nauwe samenwerking. Binnen het platform zie ik daar al prima dingen gebeuren. Maar het kan altijd beter. Met nog meer openheid op zoek gaan waar je elkaar kunt versterken. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Oss ver buiten de regio en zelfs buiten Nederland bekend komen te staan als een zeer interessante logistieke hub. Over twee jaar moet de wereld weten waar Oss ligt, en Oss kennen als een van de gateways naar Europa. Dat is een mooi doel, toch?”

>Bekijk hier de intro  van de bedrijfsfilm van Vetipak

Vetipak Oss (Hoofdkantoor)
Menhirweg 15
5342 LS OSS
T: +31 (0)412 45 58 15
F: +31 (0)412 45 69 71
www.vetipak.com  

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor