logistiek platform oss
Home > Spreken Bewijs > De wereld moet Oss nog leren kennen als logistieke hotspot
29 september 2014
De wereld moet Oss nog leren kennen als logistieke hotspot
Ton Dielissen
Directeur Total Pack


Total Pack verhuisde in 2013 van Uden naar Oss. Het is een snelgroeiend, zeer flexibel ingesteld verpakkingsbedrijf op het gebied van tailormade verpakken. Van assemblage in een combinatieverpakking tot handmatig en machinaal verpakken. Van beheer tot transport. Total Pack regelt het. De helft van de tijd werken zij in het verlengde van logistieke bedrijven. Soms zelfs in-house. Voor directeur Ton Dielissen reden om zijn licht op te steken bij het Logistiek Platform Oss (LPO): “In Uden was het gebruikelijk om als verpakkingsbedrijf aangesloten te zijn bij het logistiek platform. Ook in Oss is die samenwerking van groot belang.”

Netwerker pur sang
Dielissen laat zich omschrijven als een netwerker in hart en nieren. “Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering. Je ziet dat terug in de manier waarop Total Pack is georganiseerd. Het is een platte organisatie met korte lijnen. Dat maakt dat we flexibel zijn, maatwerk kunnen leveren en eigenlijk altijd een oplossing vinden. We ontzorgen onze klanten van A tot Z. En ook als het om een relatief kleine klus gaat, helpen we graag. We gaan niet voor de snelle winst, maar voor de langdurige relatie. Elkaar kennen en vertrouwen zijn sleutelwoorden in mijn manier van zaken doen. Die connectie zoek ik ook binnen het logistiek platform.”

Lokale krachten
Volgens Dielissen is Oss al goed op weg. “Er hangt een no-nonsense sfeer die zakelijk doch praktisch is. Dat vind ik erg positief. De voedingsbodem om samen tot een onderlinge klantrelatie te komen is aanwezig. De volgende stap is wat mij betreft om vanuit de gezamenlijke lokale krachten de markt buiten Oss te bewerken en concrete opdrachten in de wacht te slepen. Dan is de samenwerking wat mij betreft echt geslaagd.”

Ruwe diamant
Oss heeft een gigantische potentie als logistiek knooppunt, vindt Dielissen. “De ligging is door de Maas, het spoor en de N329 erg goed. Dat laatste was, naast de beschikbaarheid van een potentieel aan productiemedewerkers in Oss, reden om voor onze huidige locatie aan de Romeinenweg te kiezen. Ondernemers in de regio zijn er al van al doordrongen dat Oss als logistieke hotspot meer dan meetelt. Maar voor de buitenwereld is dat anders. We zijn te vergelijken met een ruwe diamant. We moeten de tijd nemen om het nog wat op te poetsen. Liefst zo, dat we de aandacht trekken van één of meer grote foodbedrijven. Dan kan het hier schitterend worden.”

Meer weten over Total Pack? Maak gerust een afspraak met Ton Dielissen!

Total Pack BV
Romeinenweg 84
5349 AL  OSS
Post@totalpack.nl
+31 (0)412 - 62 81 59
Fax: +31 (0)412 - 62 83 92
www.totalpack.nl   

rss print email


RT @LogistiekNOB: Brabant gooit hoge ogen op internationaal vlak. In de top 10 van beste Europese regio's van de toekomst. Overall en op ec...
16-02-2018 12:03
RT @FRemmen: Ik heb me aangemeld voor Logistiek Vastgoed Nederland 2018. Kom je ook? #LOV18 https://t.co/JYaHPSboxh @Oss_KE @logistiekoss @...
16-02-2018 10:38

logistiek platform oss

1 maart 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Scania praat planners bij over ontwikkelingen Tijdens... lees verder >
Duurzaam plannen en serious gaming tijdens het 1ste regionale Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor