Logistics Platform Oss
Home > News > Den Hartogh naar nieuw hoofdkantoor in Rotterdam
27 september 2012
Den Hartogh naar nieuw hoofdkantoor in Rotterdam
Het team van Den Hartogh Logistics in de 2 Nederlandse vestigingen Rozenburg en Oss, maakt zich op voor een verhuizing. Vanaf 1 januari 2013 zal Den Hartogh Logistics gevestigd zijn in een nieuw kantoor aan de Willingestraat in de Waalhaven van Rotterdam. De medewerkers zijn hierover deze week persoonlijk geļnformeerd.

De splinternieuwe en ultra-moderne lokatie voldoet volledig aan de eisen van morgen voor een duurzame maar vooral ook inspirerende en flexibele werkomgeving. Op de nieuwe locatie komt het team samen dat nu nog verdeeld werkt over de vestigingen in Rozenburg en Oss.

 

Het nieuwe kantoor en de gekozen flexibele inrichting vormen voor Den Hartogh een belangrijke peiler binnen de strategie van een moderne eigentijdse werkcultuur. Bij Den Hartogh is, voor velen, het werken steeds vaker niet gebonden aan een specifieke plaats en tijd. Het kantoor vormt steeds meer de rol van ontmoetingsplaats, vergaderplek en plaats om samen met anderen te werken. De twee bestaande kantoren in Rozenburg en Oss kunnen die rol, naar de toekomst toe, niet optimaal vervullen. 

rss print email


Always up to date with the logistics news from Oss!

follow us on Twitter @logistiekoss or

receive our news letter (both in Dutch)

Lees meer

Oss: easily accessible by water, road and rail