Logistics Platform Oss
Home > News > Den Hartogh bestelt 70 nieuwe trucks
03 december 2012
Den Hartogh bestelt 70 nieuwe trucks
Den Hartogh Logistics met de hoofdvestiging in Rotterdam per 1 januari 2013, heeft zeventig nieuwe MAN-trucks van het type TGS en TGX besteld, met een optie voor nog eens twintig stuks.

De keuze voor MAN-trucks is ingegeven door de sterke focus op Operational Excellence binnen Den Hartogh waarbij kosten-efficiŽntie en service-betrouwbaarheid belangrijke peilers zijn. Alle trucks zijn uitgerust als MAN EfficientLine. Op deze trucks past MAN een reeks brandstof- en gewichtsbesparende maatregelen toe. Hierdoor wordt ook weer een nieuwe stap gezet in Den Hartogh’s continue streven naar verlaging van CO2 emissies.

Directielid Gerard van der Kroon: "De keuze van de MAN-trekkers is ingegeven door bedrijfseconomische motieven in combinatie met onze hoge veiligheidseisen bij de aanschaf van nieuw materieel. Bij Den Hartogh Logistics voeren we zelf het onderhoud en reparaties uit op de uitgebreide internationale vloot. Met de dienst MAN FleetCare wordt Den Hartogh in het logistieke traject van de MAN-dealers opgenomen, zodat we supersnel over de benodigde onderdelen kunnen beschikken.”

rss print email


Always up to date with the logistics news from Oss!

follow us on Twitter @logistiekoss or

receive our news letter (both in Dutch)

Lees meer

Oss: easily accessible by water, road and rail