Logistics Platform Oss
Home > News > Hopman en Fransen Oss lid van LPO
21 january 2013
Hopman en Fransen Oss lid van LPO
Het Logistiek Platform Oss verwelkomde begin 2013 twee nieuwe leden: Hopman Logistics Services uit Lith en Fransen uit Oss. Het LPO telt nu 16 partners.

Stevigere positie door verbreding

Een opvallende wijziging in het ledenbestand van het logistiek platform, waar tot op heden alleen logistieke dienstverleners (en de gemeente Oss) deel van uitmaakten. Het LPO besloot vorig jaar ook bedrijven toe te laten die een connectie hebben met logistiek, zoals verladers. Met deze uitbreiding en verbreding hoopt het LPO een nog stevigere positie in en buiten de regio te kunnen krijgen.

 

Nieuwe connecties en belangen behartigen

Hopman Logistics Services is gespecialiseerd in Value Added Logitics (VAL) en Reverse Logistics (retourlogistiek). Het bedrijf beschikt over een warehousecapaciteit van 4.500 m2 en heeft daarnaast plannen voor uitbreiding. Maarten Hopman: "Toen Lith bij de gemeente Oss werd gevoegd kwamen wij ook in aanmerking om tot het LPO toe te treden. Dit zien we als mooie kans om nieuwe connecties te leggen". Ook Huub Fransen van Fransen Oss (zusterbedrijf van Fransen Gerrits) ziet voordelen: "We zijn al meer dan 20 jaar actief in Oss, en de op- en overslag van veevoedergrondstoffen groeit. Daarmee neemt ook het belang van een goede haven in Oss toe. Dit belang kan onder andere door het LPO goed worden behartigd. En daar dragen we graag aan bij."

 

Lid worden van het Logistiek Platform Oss?

Naast Hopman en Fransen zijn er nog enkele grote verladers en logistieke dienstverleners die interesse hebben om zich bij het LPO aan te sluiten. Bedrijven die ook lid willen worden van het Logistiek Platform Oss kunnen contact opnemen met projectmanager Jan van Erp.

rss print email


Always up to date with the logistics news from Oss!

follow us on Twitter @logistiekoss or

receive our news letter (both in Dutch)

Lees meer

Oss: easily accessible by water, road and rail