Logistics Platform Oss
Home > News > Weer nieuwe vrachtwagens voor Cargo Service Europe.
22 juni 2011
Weer nieuwe vrachtwagens voor Cargo Service Europe.
Osse transport- en expeditiebedrijf groeit binnen één jaar van 25 naar 60 volume-auto’s.

Cargo Service Europe (CSE), onlangs als lid toegetreden tot het Logistiek Platform Oss, nam eind mei tien nieuwe volume-combinaties in gebruik. Een duidelijk signaal dat het unieke expeditieconcept van het Osse bedrijf aanslaat. Volgens Martijn Vos, samen met Gert-Jan Bergers en Harold van Kuppeveld de directie van CSE, past dat bij de ambities van het jonge bedrijf. “Onze transportcapaciteit is binnen een jaar met meer dan 100% gegroeid. We willen blijven innoveren en hebben nog meer uitbreidingsplannen, maar wel stap voor stap.”

CSE is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke speler in het Full Truck Load en grootvolume-segment in de Benelux. Vanuit Oss zijn dagelijks meer dan 60 trekkende eenheden op weg door heel Europa, met name in Groot-Brittanië, Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Vos: “Wij kiezen voor een klantgerichte aanpak met aandacht voor service en kwaliteit. Dat vertaalt zich in open communicatie: korte lijnen, duidelijk vertellen wat wel en niet mogelijk is en geen prijsveranderingen. Of zoals wij het zelf zeggen ‘quality by difference’. Eigenlijk heel simpel, maar blijkbaar heeft de markt daar behoefte aan. Wij kunnen namelijk alleen groeien door het vertrouwen van relaties, zowel aan klantzijde als partners en leveranciers.”

Regionale partners
Een belangrijk deel van die relaties vindt CSE in de regio Oss. Om die regionale rol te onderstrepen is CSE recent ook als lid toegetreden tot het Logistiek Platform Oss. Vos: “Wij werken samen met zo’n 15 kleine transportondernemingen uit de regio. Zij geloven in ons concept en denken mee, die ruimte bieden wij ze ook graag. Door zo’n samenwerking staan we allemaal sterk, schouder aan schouder.” Die bundeling van krachten zorgt voor een hoge betrokkenheid. Vos: “Wij zien dat dingen anders kunnen in de markt en zoeken die samenwerking ook om te kunnen innoveren. We denken niet alleen vooruit, maar steken ook onze nek uit om nieuwe initiatieven te nemen.” En dat loont, blijkt wel uit de opmerkelijke resultaten die CSE in amper een jaar tijd geboekt heeft.

rss print email


Always up to date with the logistics news from Oss!

follow us on Twitter @logistiekoss or

receive our news letter (both in Dutch)

Lees meer

Oss: easily accessible by water, road and rail