Logistics Platform Oss
Home > News > Raben verhuist naar nieuw distributiecentrum in Oss.
20 february 2011
Raben verhuist naar nieuw distributiecentrum in Oss.
Raben zal een nieuw distributiecentrum (DC) openen op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Het nieuwe DC wordt gebouwd op een kavel van ca. 36.000 mē en heeft directe aansluiting op de A50/A59. Eind december 2011 zullen de activiteiten van Winterswijk naar Oss worden verhuisd.

In Oss wordt behalve een cross-dock ook een warehouse gerealiseerd. “De dienstverlening zal worden uitgebreid en mede door de centrale ligging zal de service binnen de Benelux nog verder verbeteren”, zegt Sven Baars, Managing Director Raben Netherlands B.V.

De Raben Group is haar processen in heel Europa aan het optimaliseren. “Het verbeteren van de procedures, het netwerk en de oplossingen die wij aanbieden, behoren tot de cultuur van de Raben Group. Wij rekenen erop, dat wij dankzij deze nieuwe locatie niet alleen ons eigen bedrijf verder ontwikkelen, maar dat wij ook onze klanten beter van dienst kunnen zijn”, vervolgt Sven Baars.

“De Raben Group is een bedrijf, dat bereid is tot verdere uitbreiding van haar activiteiten. Tot dusver heeft de Raben Group een eigen netwerk in 10 landen met 5200 medewerkers in 72 vestigingen, die zorgen voor een klantvriendelijke dienstverlening. Onze ontwikkeling is het antwoord op de markt en verwachtingen van de klant”, zegt Ewald Raben (CEO Raben Group).

rss print email


Always up to date with the logistics news from Oss!

follow us on Twitter @logistiekoss or

receive our news letter (both in Dutch)

Lees meer

Oss: easily accessible by water, road and rail