logistiek platform oss
Home > Nieuws > Broodje logistiek neemt logistiek krachten onder de loep
01 april 2015
Broodje logistiek neemt logistiek krachten onder de loep
Het Logistiek Platform Oss groeit. Het Osse politieke spectrum verandert. Redenen voor een hernieuwde kennismaking. De leden van LPO en drie wethouders deden dat op donderdag 26 maart tijdens een ontmoeting aan de ontbijttafel in het gemeentehuis Oss. Tijdens het eten van een lekker broodje kregen alle aanwezigen een update van de Osse logistieke krachten.

Op donderdag 26 maart kwamen de leden van LPO in alle vroegte bijeen in het Osse gemeentehuis voor een gezamenlijk ontbijt met de drie aandachtswethouders van economie, infrastructuur en onderwijs. Jan van Erp trapte de bijeenkomst af met een welkomstwoord waarna Frank Verhoeven (voorzitter LPO) een korte update gaf van de doelen, plannen en ambities die het logistieke platform nastreeft. Een van de onderdelen daarin is de aansluiting bij de ontwikkelingen binnen de Vijfsterren Logistiek. Hij maakte een statement voor de ambitie om als Oss in de top 3 van logistieke hotspots te komen. "De ambitie om de nummer 4-positie  te behouden is veel te bescheiden", zo pleitte hij.

 

Zes lidbedrijven kregen de kans zich in een korte pitch te presenteren. Achtereenvolgens waren dat Eric Willems              (Movianto), Eric Nooijen (OOC), Christian Heerings (Gemeente Oss / Vietnam Trade House), Maarten Hopman          (Hopman Logistics), Jan Willem v Heeswijk (Gerrits Fransen) en Theo Nijs (H&S). De wethouders Den Brok, Wagemakers en Van Geffen legden na afloop direct de nodige contacten om verder te praten op onderwerpen zoals logistiek en onderwijs, mogelijke crossovers op bedrijventerreinen en de aansluiting op provinciale agenda's.                

 

In eerdere  vergaderingen van het LPO werd duidelijk dat we als leden onderling niet altijd even goed op de hoogte zijn van ieders kwaliteiten en mogelijkheden. Terwijl LPO samenwerking en kennisdelen wel als belangrijk speerpunt ziet. Reden om dit ontbijt te organiseren, een uitgelezen kans om andere LPO-leden en de Osse politiek te laten zien wat logistiek Oss in huis heeft.

rss print email


RT @TSLogistiek: Afgelopen woensdag presenteerden DAF Trucks en VDL Groep hun eerste elektrische vrachtwagen. De Topsector Logistiek heeft...
23-05-2018 16:47
RT @FransenGerrits: Ben jij een enthousiaste teamspeler die zich prima thuis voelt binnen de dynamiek van een familiebedrijf en wil jij jou...
23-05-2018 16:39

logistiek platform oss

7 oktober: Dag van de Logistiek 2018 Op 7 oktober vindt... lees verder >
28 juni 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >
Vos Logistics en Movianto openen deuren voor Osse leerlingen... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor