logistiek platform oss
Home > Nieuws > 27 januari: Raadsontmoeting 'logistieke krachten van Oss'
18 januari 2016
27 januari: Raadsontmoeting 'logistieke krachten van Oss'
Het Logistiek Platform Oss groeit. Het Osse politieke spectrum verandert. Redenen voor een hernieuwde kennismaking. We deden dat woensdag 27 januari tijdens een ontmoeting tussen logistieke ondernemers en raadsleden in de Raadszaal van het gemeentehuis Oss. Het Logistiek Platform Oss (LPO) gaf daar een update van de logistieke kracht van Oss en de regio.

Logistieke krachten
Tijdens de ontmoeting met wethouders aan de ontbijttafel eerder dit jaar werd duidelijk dat er in de Osse politiek redelijk wat onbekendheid is over de logistieke kansen in de regio. Terwijl het zo belangrijk is om elkaar als bedrijfsleven en politiek te vinden en te verstaan. Reden voor deze ontmoeting tussen leden van het LPO en de Osse raad.

 

Secretaris LPO Jan van Erp trapte samen met wethouder Frank den Brok de avond af. De inleiding werd verzorgd door Ronald Kraus, die als beleidsmedewerker vanuit de gemeente de belangen van de Osse logistiek bewaakt. Kees Verweij  van Buck Consultans gaf een inkijkje in hoe grote bedrijven hun keuzes maken voor de vestiging van warehouses en bedrijven. Vanuit het LPO stelden OOC Terminals. Movianto en Vos Logistics zal zich in de vorm van een korte pitch nader voor. Zij gaven een update over de ontwikkelingen binnen de sector met een focus op de innovaties op hun onderdeel in de logistieke keten. Natuurlijk was er daarna ruimschoots tijd om met elkaar bij te praten.

 

 

 

 

rss print email


Volop inspiratie voor Rabobankmedewerkers met logistieke ambities @LogistiekNOB #LogisticsHouse @domexoss Lees mee... https://t.co/Ql4T2pVw4u
11-02-2019 09:21
RT @voslogistics: In Helmond vond laatst het jaarlijkse event @Helmondonstage plaats: leerlingen van het @JvBCollege (VMBO-T, leerjaar 3) b...
11-02-2019 09:19

logistiek platform oss

Volop inspiratie voor Rabobankmedewerkers met logistieke ambities... lees verder >
Plannerscafé 5 februari over voorraadbeheer in de Cloud... lees verder >
Chauffeur worden? Onlangs is de site www.chaufeurworden.nu... lees verder >

nieuws van de partners

Vos Logistics neemt Gehlen Schols Logistics over... lees verder >
Uitnodiging Spoorcongres op 10 oktober De wereld is in... lees verder >
Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor