logistiek platform oss
Home > Nieuws > Elkaar ontmoeten tijdens Plannerscafé Oss
14 april 2016
Elkaar ontmoeten tijdens Plannerscafé Oss
Na een aantal edities met een speciaal thema, bleek uit een evaluatieronde dat de deelnemers meer van elkaar wilden weten. Vandaar dat in dit Plannerscafé het onderling kennismaken centraal stond.

Het was een mooie opsteker voor projectmanager en bedenker van het Plannerscafé Jan van Erp dat het zo druk was op zijn laatste editie. Hij gaf per het stokje tijdens de bestuursvergadering op 5 april al door aan opvolger Rob Hermes maar was nog één keer in de lead tijdens 'zijn' Plannerscafé. 
 
Tijdens deze bijeenkomst stelden deze deelnemers stellen zichzelf nader voor:
John van Heumen – OOC Terminals, Roy van Tilburg en Edwin van Dinther – Vos Logistics, Arnold Molenkamp – Kaal Masten, Geert Pluk – VLGroep  en Dick de Haas – Vice Versa
 
Ze vertelden over zichzelf, hun functie en bedrijf. En Jan van Erp daagde hen uit om aan te geven wat ze uit het Plannerscafé wilden halen. Er volgde een levendige discussie waaruit wel bleek dat iedereen nieuwsgierig is naar wat zij voor elkaar als collega’s kunnen betekenen. 
 
"De belangrijkste voorwaarde voor succesvol samenwerken is elkaar en elkaars werk leren kennen. Laten we daar eens de tijd voor nemen tijdens het Plannerscafé.”
 
Is het Plannerscafé interessant voor jou? Meld je dan aan via janvanerp@logistiekplatformoss.nl. Je ontvangt dan automatisch een uitnodiging voor het komende Plannerscafé.
rss print email


RT @Renewi_NL: #Veiligheid #Renewi #WeekvandeVeiligheid Wil je meer weten over onze Week van de Veiligheid? Klik dan op onderstaande link!...
18-09-2018 16:54
RT @voslogistics: This month we are adding 6 Iveco vans with city box and 30 new MAN + Iveco Diesel and LNG trucks to our current fleet. ht...
18-09-2018 16:54

logistiek platform oss

Leerlingen Sonnewijser op bezoek in Logistics House... lees verder >
Studenten onderzoeken samenwerking Twee studenten van... lees verder >
7 oktober: Dag van de Logistiek 2018 Op 7 oktober vindt... lees verder >

nieuws van de partners

Uitnodiging Spoorcongres op 10 oktober De wereld is in... lees verder >
Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor