logistiek platform oss
Home > Nieuws > Nieuwe vloer voor de Voedselbank
28 maart 2018
Nieuwe vloer voor de Voedselbank
De Voedselbank voor Oss en Omgeving heeft een nieuwe vloer. De oude marmoleum is vervangen door een nieuwe glimmende epoxy gietvloer. Het was een enorme operatie voor de stichting die louter met vrijwilligers werkt en afhankelijk is van sponsors, subsidies en giften. Maar het is geklaard, mede door de steun van Osse bedrijven die zijn aangesloten bij het Logistiek Platform Oss.

De Voedselbank deed begin dit jaar geen vergeefs beroep op het LPO. Via een oproep van Rob Hermes meldden veel bedrijven uit de logistieke sector in Oss zich bij de Voedselbank. Het waren zoveel aanbiedingen dat de Voedselbank een keus had. Omdat enkele aanbiedingen elkaar overlapten, hoefde de Voedselbank geen beroep op iedereen te doen. Maar de Voedselbank is blij met zoveel bedrijven die hun steun aanboden, dat betekent dat de stichting veel goodwill heeft bij ondernemers. 

Zowel Raben als OOC en Topmovers hielpen de Voedselbank met het uitdenken een aanpak voor de tijdelijke verhuizing van goederen. Uiteindelijk reden vrachtwagens van Vos Logistics tussen de Voedselbank en een loods van Vos heen en weer voor de opslag van de goederen. Verder demonteerde en bouwde medewerkers van Begra stellingen in het gebouw van de Voedselbank. En ook garage Bloks, de buurman van de Voedselbank en verhuurder van het pand, droeg zijn steentje bij.

 

Al met al een prachtige wisselwerking tussen LPO bedrijven en de Osse Voedselbank. De ondernemingen laten zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen geen loze kreet is, maar een serieuze paragraaf in de bedrijfsvoering. En de Voedselbank ziet ook de meerwaarde van de samenwerking met het Osse bedrijfsleven en koos voor het lokale bedrijf DRT om de nieuwe vloer te laten leggen.

rss print email


A50 week lang dicht, groot onderhoud kost 4,4 miljoen euro https://t.co/lxwz6groq5
17-07-2019 17:04
17-07-2019 17:01

logistiek platform oss

Vetipak nu ook actief in Personal Care Vetipak heeft een... lees verder >
Kansen voor XXL logistiek op bedrijventerreinen in de regio onder... lees verder >
Hogere omzet en winst voor Vos Logistics in 2018... lees verder >

nieuws van de partners

Vos Logistics neemt Gehlen Schols Logistics over... lees verder >
Uitnodiging Spoorcongres op 10 oktober De wereld is in... lees verder >
Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor