logistiek platform oss
Home > Nieuws > Broodje logistiek neemt logistiek krachten onder de loep
01 april 2015
Broodje logistiek neemt logistiek krachten onder de loep
Het Logistiek Platform Oss groeit. Het Osse politieke spectrum verandert. Redenen voor een hernieuwde kennismaking. De leden van LPO en drie wethouders deden dat op donderdag 26 maart tijdens een ontmoeting aan de ontbijttafel in het gemeentehuis Oss. Tijdens het eten van een lekker broodje kregen alle aanwezigen een update van de Osse logistieke krachten.

Op donderdag 26 maart kwamen de leden van LPO in alle vroegte bijeen in het Osse gemeentehuis voor een gezamenlijk ontbijt met de drie aandachtswethouders van economie, infrastructuur en onderwijs. Jan van Erp trapte de bijeenkomst af met een welkomstwoord waarna Frank Verhoeven (voorzitter LPO) een korte update gaf van de doelen, plannen en ambities die het logistieke platform nastreeft. Een van de onderdelen daarin is de aansluiting bij de ontwikkelingen binnen de Vijfsterren Logistiek. Hij maakte een statement voor de ambitie om als Oss in de top 3 van logistieke hotspots te komen. "De ambitie om de nummer 4-positie  te behouden is veel te bescheiden", zo pleitte hij.

 

Zes lidbedrijven kregen de kans zich in een korte pitch te presenteren. Achtereenvolgens waren dat Eric Willems              (Movianto), Eric Nooijen (OOC), Christian Heerings (Gemeente Oss / Vietnam Trade House), Maarten Hopman          (Hopman Logistics), Jan Willem v Heeswijk (Gerrits Fransen) en Theo Nijs (H&S). De wethouders Den Brok, Wagemakers en Van Geffen legden na afloop direct de nodige contacten om verder te praten op onderwerpen zoals logistiek en onderwijs, mogelijke crossovers op bedrijventerreinen en de aansluiting op provinciale agenda's.                

 

In eerdere  vergaderingen van het LPO werd duidelijk dat we als leden onderling niet altijd even goed op de hoogte zijn van ieders kwaliteiten en mogelijkheden. Terwijl LPO samenwerking en kennisdelen wel als belangrijk speerpunt ziet. Reden om dit ontbijt te organiseren, een uitgelezen kans om andere LPO-leden en de Osse politiek te laten zien wat logistiek Oss in huis heeft.

rss print email


Reusachtige muurschildering op Oss' bedrijf #ViceVersa #LPO-lid https://t.co/eXBHkhpMVt
02-10-2019 13:06
RT @DinalogNews: Heb je innovatieve ideeën over veranderingen in de samenleving door zelfrijdende auto´s en trucks? Zie je synergie in de t...
01-10-2019 12:22

logistiek platform oss

Vetipak wint LPO bowlingcompetitie Op 30 augustus was... lees verder >
Kansen voor XXL logistiek op bedrijventerreinen in de regio onder... lees verder >
16 april: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Succesvolle kick-off gezamenlijk Brabants Klimaatprogramma... lees verder >
Leren op de werkvloer bij Vos Logistics en Sligro... lees verder >
Vos Logistics viert IMAGINEVosLogistics100 Op 5 september... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor