logistiek platform oss
Home > Nieuws > Pieter Keeris wordt gezicht van Vijfsterren Logistiek en Logistics House
07 september 2016
Pieter Keeris wordt gezicht van Vijfsterren Logistiek en Logistics House
Vijfsterren Logistiek heeft Pieter Keeris aangesteld als Logistics Business Developer. Keeris start per 1 oktober en gaat in deze functie nieuwe business, innovatie en samenwerking tussen bedrijven stimuleren. Daarnaast geeft hij, in nauwe samenwerking met de gemeentes Oss, Den Bosch, Veghel en Cuijk, vanuit Vijfsterren Logistiek en Logistics House mede richting aan de profilering van de regio Noordoost-Brabant als logistieke hotspot.

Keeris heeft ruime ervaring op het gebied van warehousing, transport, supply chain management en logistieke processen opgedaan als manager en consultant bij verschillende internationale verladers en logistieke dienstverleners. Daarnaast is hij (gast-)docent Logistiek en Demand & Supply Chain Management. Frank Verhoeven, voorzitter van Vijfsterren Logistiek: ‘Met Pieter Keeris hebben we de juiste man aan boord om onze ambities waar te maken.’

Vijfsterren Logistiek
Logistiek in Nederland is als een van de topsectoren volop in ontwikkeling. Zo ook in Noordoost-Brabant; mede dankzij de unieke strategische ligging en de aanwezigheid van toonaangevende verladers en logistieke dienstverleners. In Vijfsterren Logistiek bundelen de logistieke platforms in deze regio (LPO, LPNOB, LPSH), de gemeenten Oss, Den Bosch, Veghel en Cuijk en Rabobank hun krachten. De ambitie is het realiseren van een stevige top-3 positie van Noordoost-Brabant in de landelijke lijst van logistieke hotspots.
 
Agrologistiek
Vijfsterren Logistiek beoogt onder meer een verbinding tot stand te brengen tussen AgriFood en Logistiek. Want naast het belang van logistiek voor de regio Noordoost-Brabant heeft de regio als doel om in 2020 dé topregio in AgriFood te zijn: AgriFood Capital. De verbinding tussen AgriFood en Logistiek biedt unieke kansen voor de regio Noordoost-Brabant, met name gericht op agrologistiek. Daarnaast maakt Vijfsterren Logistiek ook crossovers met sectoren als Healthcare, Retail, ICT en Bouw.
 
Logistics House
De inspanningen die Vijfsterren Logistiek levert om haar ambities te realiseren komen vanaf medio november samen in het Logistics House; een representatieve locatie van waaruit alle activiteiten plaatsvinden ten behoeve van een krachtige en duurzame logistieke sector in de regio Noordoost-Brabant die zich kan meten met de regio’s Midden- en West-Brabant en Noord-Limburg.
rss print email


Reusachtige muurschildering op Oss' bedrijf #ViceVersa #LPO-lid https://t.co/eXBHkhpMVt
02-10-2019 13:06
RT @DinalogNews: Heb je innovatieve ideeën over veranderingen in de samenleving door zelfrijdende auto´s en trucks? Zie je synergie in de t...
01-10-2019 12:22

logistiek platform oss

Vetipak wint LPO bowlingcompetitie Op 30 augustus was... lees verder >
Kansen voor XXL logistiek op bedrijventerreinen in de regio onder... lees verder >
16 april: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Succesvolle kick-off gezamenlijk Brabants Klimaatprogramma... lees verder >
Leren op de werkvloer bij Vos Logistics en Sligro... lees verder >
Vos Logistics viert IMAGINEVosLogistics100 Op 5 september... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor