logistiek platform oss
Home > Nieuws > Unieke maatwerkbijeenkomst STL in Logistics House
03 april 2017
Unieke maatwerkbijeenkomst STL in Logistics House
‘Samen vooruit in de strijd om de chauffeur’ is de achterliggende gedachte van de 10 transportbedrijven uit de regio die in samenwerking met STL en Smits Opleidingen op 27 maart een maatwerkbijeenkomst organiseerden in het Logistics House.

‘Samen vooruit in de strijd om de chauffeur’ is de achterliggende gedachte van de 10 transportbedrijven uit de regio die in samenwerking met STL en Smits Opleidingen op 27 maart een maatwerkbijeenkomst organiseerden in het Logistics House.

 

Via allerlei communicatiekanalen zoals DTV, radiospotjes, social media en regionale weekbladen werden kandidaten die interesse hebben om beroepschauffeur te worden, opgeroepen om naar de informatiebijeenkomst te komen. De bijeenkomst bood een unieke gelegenheid voor kandidaten om een beeld te vormen van de sector, inzicht te krijgen in de subsidieregeling voor de opleiding tot beroepschauffeur en direct kennismakingsgesprekken aan te gaan met de transportbedrijven. Zo ontstond er een ‘banenmarkt’ die heel duidelijk de diversiteit in de sector vertegenwoordigde. Van transportbedrijven uit de mesttransport en grondverzet, tot aan koeltransport, bulk en distributie, nationaal en internationaal transport, voor elk wat wils.
 

Hierbij de indrukken van een aantal transportbedrijven:
Vivian van Rossum van Sanders Fritom: "Tijdens deze avond blijkt maar weer: Het is nooit te laat om te worden wat je had kunnen zijn. Heel positief om diverse mensen, jong en oud, zo bevlogen met het vak bezig te zien."

Anita van Schaick van ITC Holland Transport: “Ik stond versteld van hoe goed voorbereid de kandidaten waren. Ik heb veel serieuze kandidaten gesproken die gericht met ons bedrijf kennis kwamen maken. Het was een zeer zinvolle avond. "

Rob Hermes van Huisman Group: “Kandidaten kregen tijdens de bijeenkomst een goed beeld van wat er als chauffeur te koop is. Veel kandidaten wisten niet dat er zoveel diversiteit binnen de transport is. Het Logistics House leent zich ook uitstekend voor een bijeenkomst als deze.”

Mireille van den Bogaard van Vice Versa“Een doeltreffende en toch informele avond.”

 

Houd de site van Logistics House in de gaten voor andere interessante events

rss print email


Reusachtige muurschildering op Oss' bedrijf #ViceVersa #LPO-lid https://t.co/eXBHkhpMVt
02-10-2019 13:06
RT @DinalogNews: Heb je innovatieve ideeën over veranderingen in de samenleving door zelfrijdende auto´s en trucks? Zie je synergie in de t...
01-10-2019 12:22

logistiek platform oss

Vetipak wint LPO bowlingcompetitie Op 30 augustus was... lees verder >
Kansen voor XXL logistiek op bedrijventerreinen in de regio onder... lees verder >
16 april: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Succesvolle kick-off gezamenlijk Brabants Klimaatprogramma... lees verder >
Leren op de werkvloer bij Vos Logistics en Sligro... lees verder >
Vos Logistics viert IMAGINEVosLogistics100 Op 5 september... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor