logistiek platform oss
Home > Nieuws > Vos Logistics neemt Gehlen Schols Logistics over
01 november 2018
Vos Logistics neemt Gehlen Schols Logistics over
Vos Logistics heeft overeenstemming bereikt over de overname van het familiebedrijf Gehlen Schols Logistics in Kerkrade. Met deze overname versterkt Vos Logistics zijn propositie in de Benelux en Duitsland voor gedeeltelijke en complete ladingen in de auto-, bouw-, chemische en papierindustrie. Daarnaast heeft het bedrijf er nu een opslagcapaciteit van 10.000 m2 in Kerkrade bij.

Gehlen Schols heeft een omzet van € 20 miljoen en 120 medewerkers en zal binnen de Vos Logistics-groep onder eigen naam blijven opereren.


Marc Schols, operationeel directeur Gehlen Schols: "Met Vos Logistics kunnen we onze klanten beter faciliteren in hun groei en anticiperen op ontwikkelingen zoals digitalisering en verdere duurzaamheid. Aan onze kant, met onze strategische locatie in Kerkrade en een sterke positie op het gebied van in Duitsland, BelgiŽ en Zuid-Nederland verwachten we een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan klanten van Vos Logistics.

Executive Directors Elmar Gehlen en Roel Schols: "Tegelijkertijd geven we met deze transactie invulling aan de oplossing van het opvolgingsprobleem en zorgen we voor de continuÔteit van ons familiebedrijf, dat we over meerdere generaties hebben opgebouwd. Vos Logistics is een sterk bedrijf dat investeert in innovatie en duurzame logistieke oplossingen. "

Geert Dobbelaere, directeur van Vos Logistics: "Gehlen Schols is een aanwinst voor Vos Logistics. We hebben het bedrijf en zijn medewerkers leren kennen als professioneel, deskundig en toegewijd. De overname past naadloos in onze groeistrategie en versterkt onze propositie in sectoren en regio's die voor ons interessant zijn. We willen de klanten van Gehlen Schols ondersteunen bij de ontwikkeling van hun bedrijf en het verhogen van de kostenefficiŽntie in hun logistieke processen. "

rss print email


Nu de overname van SNEL Shared Logistics definitief is, beschikt één van onze leden @voslogistics over een van de g... https://t.co/wihkHLFB8Z
10-01-2020 09:23
RT @AgriFoodCapital: Over 10 dagen is de officiële opening van het #AgriFoodDatalab @GrowCampus in 's-Hertogenbosch. Een unieke praktijkomg...
07-01-2020 08:42

logistiek platform oss

6 februari 2020: plannerscafe bij Vice Versa Op 6 februari... lees verder >
Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics... lees verder >
3 december: Bijeenkomst Arbeidsmarkt & Onderwijs... lees verder >

nieuws van de partners

Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief... lees verder >
Succesvolle kick-off gezamenlijk Brabants Klimaatprogramma... lees verder >
Leren op de werkvloer bij Vos Logistics en Sligro... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor