logistiek platform oss
Home > Nieuws > Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief
10 januari 2020
Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief
Op 6 januari is de overname van SNEL Shared Logistics door Europees Logistiek Dienstverlener Vos Logistics afgerond. Door deze overname beschikt Vos Logistics over een van de grootste distributienetwerken in de Benelux met 65.000 m2 opslag en crossdock faciliteiten in het hart van de randstad.

Op 6 januari is de overname van SNEL Shared Logistics door Europees Logistiek Dienstverlener Vos Logistics afgerond. Door deze overname beschikt Vos Logistics over een van de grootste distributienetwerken in de Benelux met 65.000 m2 opslag en crossdock faciliteiten in het hart van de randstad. Hiermee verstevigt de onderneming haar marktpositie op het gebied van fijnmazige distributie, warehousing en crossdocking. Met de overname stijgt de opslagcapaciteit van Vos Logistics naar 315.000 m2 en de vloot naar 1.400 trekkende eenheden.

 

Toine van Gils, Managing Director Vos Logistics Solutions: “De overname is een mooie bevestiging van onze jarenlange samenwerking. De culturen van beide ondernemingen sluiten goed op elkaar aan en in dienstverlening zijn we complementair. Dit gaat ons zeker helpen bij de integratie.”

 

Peter de Vries, Directeur SNEL Shared Logistics is blij met de positieve reacties welke hij de afgelopen weken ontving van klanten, personeel en overige partijen over het samengaan met Vos Logistics. “In combinatie kunnen we beter meegroeien met onze klanten en sneller stappen zetten op het gebied van innovatie en verduurzaming.”

rss print email


RT @Logistiek_nl: #TopteamLogistiek krijgt nieuwe samenstelling https://t.co/JjZGlV7wuk https://t.co/XUMSXFG7zW
26-03-2020 16:39
RT @OLplus: Nuttige informatie over het Corona-virus voor ondernemers uit Oost-Brabant. Lees meer op https://t.co/B6bgjKBQSD
26-03-2020 16:03

logistiek platform oss

6 februari 2020: plannerscafe bij Vice Versa Op 6 februari... lees verder >
Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics... lees verder >
3 december: Bijeenkomst Arbeidsmarkt & Onderwijs... lees verder >

nieuws van de partners

Overname SNEL Shared Logistics door Vos Logistics definitief... lees verder >
Succesvolle kick-off gezamenlijk Brabants Klimaatprogramma... lees verder >
Leren op de werkvloer bij Vos Logistics en Sligro... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor