Logistics Platform Oss
Home > News

nieuws van onze partners29 january 2013
Vos Logistics investeert in groei
Vos Logistics blijft ook in 2013 investeren in vernieuwing en versterking van de vloot, nieuwe operaties en medewerkers. Ondanks de economische tegenwind werkt de onderneming consistent aan versterking van het groeipotentieel. Zo is inmiddels een groot deel van het meerjaren vlootvernieuwingsprogramma uitgevoerd en breidt Vos Logistics gelijktijdig haar dienstenaanbod uit met meer toegevoegde-waardeactiviteiten. In dit kader nam Vos Logistics recentelijk de activiteiten van VSL SiloLogistics in Oss over. In november nam Vos Logistics een nieuw distributiecentrum in Roosendaal in gebruik.
More More


03 december 2012
Den Hartogh bestelt 70 nieuwe trucks
Den Hartogh Logistics met de hoofdvestiging in Rotterdam per 1 januari 2013, heeft zeventig nieuwe MAN-trucks van het type TGS en TGX besteld, met een optie voor nog eens twintig stuks.
More More


Roelof Koops (Agri Retail) riretail) en Roy van Tilburg (Vos Logistics)
23 november 2012
Vos Logistics breidt vloot getrokken materieel uit
Europees logistiek dienstverlener, Vos Logistics, heeft haar vloot getrokken materieel verder uitgebreid met negentien nieuwe Van Hool kastentrailers. Van deze nieuwe trailers worden er zeventien speciaal ingezet voor Agri Retail, de organisatie achter de BoerenBond en Welkoop winkels. De investering in nieuwe opleggers past in de strategie van Vos Logistics om verder te groeien in het segment voor nationale distributie in de Benelux en West-Duitsland. In dit segment heeft Vos Logistics een vloot van 125 trekkende eenheden waaronder inmiddels 18 duurzame LNG- (Liquefied Natural Gas) en CNG- (Compressed Natural Gas) trucks en een grote verscheidenheid aan getrokken eenheden.
More More


19 october 2012
Vos Logistics en duurzaamheid
In deze nieuwsbrief informeert Vos Logistics u over de voortgang van het duurzaamheidsbeleid en de resultaten over het eerste halfjaar. De nieuwsbrief gaat in op nieuwe initiatieven die de duurzaamheidsprestatie van Vos weer een stap dichterbij de doelstellingen moet brengen die het bedrijf zich voor 2015 heeft gesteld. En dat betekent continu verbeteren, op eigen kracht én in nauwe samenwerking met de stakeholders.
More More


10 october 2012
Exclusief contract Movianto met RIVM voor distributie vaccins
Movianto, logistiek dienstverlener en vervoerder van geneesmiddelen voor de farmaceutische industrie, heeft een exclusief contract afgesloten met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) om vaccins op te slaan en te distribueren in Nederland.
More More


03 october 2012
Vos ‘verduurzaamt’ vloot met vijf LNG-trucks
Logistiek dienstverlener Vos Logistics heeft haar transportvloot verder verduurzaamd met de ingebruikname van vijf trucks die rijden op vloeibaar aardgas (LNG). In het vierde kwartaal van dit jaar zal Vos nog eens zes van deze trucks toevoegen aan de vloot, waarmee het totaal aantal LNG-trucks, van het type Mercedes-Benz Econic, op veertien komt.
More More


27 september 2012
Den Hartogh naar nieuw hoofdkantoor in Rotterdam
Het team van Den Hartogh Logistics in de 2 Nederlandse vestigingen Rozenburg en Oss, maakt zich op voor een verhuizing. Vanaf 1 januari 2013 zal Den Hartogh Logistics gevestigd zijn in een nieuw kantoor aan de Willingestraat in de Waalhaven van Rotterdam. De medewerkers zijn hierover deze week persoonlijk geïnformeerd.
More More


11 juli 2012
Bikker Logistics: nu ook specialist in blikjes.
Een leidende rol spelen op het gebied van volumetransport van verpakkingsmaterialen. Dit was de visie die Den Hartog en Bikker vanaf de start van hun bedrijf in 1931 hadden en die uiteindelijk uitkwam. Met inmiddels drie zusterondernemingen en meerdere vestigingen in onder andere Bergen op Zoom, Oss en ’s-Hertogenbosch groeide het bedrijf uit tot een groot familiebedrijf.
More More


Ondernemersbelang Oss, Bernheze e.o.
11 juli 2012
Movianto-trein op stoom in Oss.
De Movianto-trein in Oss lijkt niet te stoppen. In juni 2010 verwelkomde de Duitse logistiek dienstverlener de eerste klanten aan het Ketelmeer op De Geer in Oss.
More More


Vos Logistics
04 juli 2012
Leegrijden via de portemonnee bestraffen.
Eén van ‘s lands grootste wegvervoerders wil leegrijden ‘via de portemonnee’ afstraffen. Topman Frank Verhoeven van Vos Logistics is voorstander van een heffing op leegrijden.
More More


Movianto
04 may 2012
Movianto opent Europees distributiecentrum in Oss
Logistiek dienstverlener Movianto Nederland heeft deze week in Oss een nieuw centraal Europees distributiecentrum (EDC) in gebruik genomen. In het geconditioneerde magazijn van het bedrijf, dat gespecialiseerd is in logistieke dienstverlening voor de farmaceutische en medische industrie, is ruimte voor 22.000 pallets.
More More


Martijn Vos verkozen tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar
27 march 2012
Martijn Vos (CSE) gekozen als Veelbelovend Ondernemer.
LPO-lid Martijn Vos is zaterdag 17 maart verkozen tot 'Veelbelovend Ondernemer 2012'.
More More


22 february 2012
CSE neemt logistiek proces onder de loep.
Stiptheid, korte lijnen en flexibiliteit. Dat zijn de kernbegrippen die Cargo Service Europe (CSE) centraal stelt bij het verzorgen van goederentransport voor bedrijven. "Wij bieden zekerheid", aldus eigenaar Martijn Vos.
More More


21 december 2011
Vos Distri Logistics krijgt Authorised Economic Operator (AEO) status.
Vos Distri Logistics Oss, een van de public/shared warehouses van Vos Logistics, is officieel gecertificeerd als Authorised Economic Operator (AEO). Het bedrijf heeft van de douane het gecombineerde certificaat douane en veiligheid ontvangen. De douane heeft Vos Distri Logistics hiermee aangemerkt als een veilige en betrouwbare internationale logistieke partner. Vos Logistics wil ook voor de andere logistieke vestigingen in Europa de AEO-status verwerven.
More More


28 november 2011
Acht nieuwe DAF voertuigen voor Ad Dollevoet BV.
Gelijktijdig met de opening van het nieuwe hoofdkantoor in Oss zijn de laatste twee DAF voertuigen uit een serie van acht, overhandigd door Wilbert Beers, verkoper bij Van Hooft Bedrijfswagen, aan Sebastiaan Dollevoet.
More More


10 november 2011
ECT, OOC en Danser zetten containerreus in op binnenvaart
Op 21 oktober heeft het koppelverband Hermina/Hermina 1 varend voor Danser Benelux (onderdeel van Danser Group) voor een proefreis de Osse Overslag Centrale (OOC) en Trimodal Container Terminal Venlo (TCT Venlo) aangelopen.
More More


26 october 2011
Gouden Appel voor ITC Holland Transport BV.
Transportbedrijf ITC Holland Transport in Oss heeft een Gouden Appel in de wacht gesleept. De prijs is op donderdag 14 oktober uitgereikt en is bedoeld voor ondernemers die zich op een bijzondere manier inzetten voor duurzaamheid.
More More


20 october 2011
Raben grote aanwinst voor Vorstengrafdonk.
Oss heeft er een aanwinst bij. Met de komst van Raben Netherlands B.V., onderdeel van de Raben Group, wordt bedrjiventerrein Vorstengrafdonk versterkt met een groot bedrijf. Op 1 januari opent het bedrijf de deuren. "We willen één van de grootste logistieke spelers van Nederland worden".
More More


06 september 2011
Nieuwbouw Raben in Oss bereikt hoogste punt.
Medio februari 2011 kondigde Raben - onlangs toegetreden tot het Logistiek Platform Oss - aan een nieuw distributiecentrum (DC) te gaan openen op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Op de direct aan de snelweg A50/A59 gelegen kavel van 36.000 m2 zal een DC verschijnen met zowel een crossdock als warehouse.
More More


28 august 2011
Osse Overslag Centrale start eigen rangeerdiensten.
Sinds 1 augustus 2011 worden rangeeractiviteiten voor goederentreinen op de sporen Oss Centraal t/m Oss Elzenburg door OOC RAIL BV uitgevoerd. Dit nieuws werd begin deze maand bekend gemaakt door het nieuwe zusterbedrijf van de Osse Overslag Centrale. 
More More


14 juli 2011
Den Hartogh tekent convenant na positieve beoordeling IVW.
Op 12 juli 2011 hebben Den Hartogh Logistics en de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) in Rozenburg een handhavingsconvenant getekend. Hiermee behoort Den Hartogh tot een van de eerste transportbedrijven dat het vertrouwen wint van de IVW voor wat betreft de naleving van wet- en regelgeving.
More More


27 juni 2011
Vos Logistics publiceert duurzaamheidsverslag 2010.
Europees logistiek dienstverlener Vos Logistics publiceert vandaag zijn duurzaamheidsverslag 2010. Daarin rapporteert de onderneming over de voortgang van het actieprogramma “Eco-safe-logistics” voor de periode 2010 – 2015.
More More


  more photos
22 juni 2011
Weer nieuwe vrachtwagens voor Cargo Service Europe.
Osse transport- en expeditiebedrijf groeit binnen één jaar van 25 naar 60 volume-auto’s.
More More


18 may 2011
Den Hartogh werkt aan wereldwijd bulkvervoer.
Vloeibare bulkvervoerder investeert in 5.000 tankcontainers.
More More


09 may 2011
Den Hartogh gaat in global logistics.
Den Hartogh Logistics heeft aangekondigd haar dienstenpakket uit te breiden van intermodaal Europa naar een mondiale vloeibare chemie logistiek. Dit is onlangs bekend gemaakt door de Group Managing Director Pieter den Hartogh.
More More


20 february 2011
Raben verhuist naar nieuw distributiecentrum in Oss.
Raben zal een nieuw distributiecentrum (DC) openen op bedrijventerrein Vorstengrafdonk in Oss. Het nieuwe DC wordt gebouwd op een kavel van ca. 36.000 m² en heeft directe aansluiting op de A50/A59. Eind december 2011 zullen de activiteiten van Winterswijk naar Oss worden verhuisd.
More More


14 september 2010
Vos Logistics opent eerste LNG vulstation in Nederland.
Vos Logistics heeft samen met Mercedes-Benz Nederland, LNG Europe, Van Gansewinkel en Indox CryoEnergy Spain het initiatief genomen om milieuvriendelijk rijden met trucks op LNG (Liquefied Natural Gas) in Nederland mogelijk te maken.
More More


01 may 2009
Video's Made in Oss.
Lokale zender Dtv heeft van verschillende bedrijven in Oss een portret gemaakt onder de noemer 'Made in Oss'.
More More


Always up to date with the logistics news from Oss!

follow us on Twitter @logistiekoss or

receive our news letter (both in Dutch)

Lees meer

Oss: easily accessible by water, road and rail