logistiek platform oss
Home > Sprekend Bewijs > Professionaliseringsslag in onze logistieke dienstverlening
19 februari 2015
Professionaliseringsslag in onze logistieke dienstverlening
Harm Broers
Directeur Harrie van Erp Topmovers


Harrie van Erp lijkt op het eerste gezicht een vreemde eend in de bijt van het Logistiek Platform. Het bedrijf is vooral bekend van de verhuizingen onder het predicaat Topmovers. Toch is er al sinds jaar en dag een transporttak aan gekoppeld. Met de komst van Harm Broers als nieuwe directeur in oktober 2014 is het de bedoeling de focus meer naar hun logistieke dienstverlening te verleggen. “Aansluiting zoeken bij onze collega’s in het Logistiek Platform Oss past daar bij”, aldus Broers.

 

Vergroten bekendheid

Het lidmaatschap ziet Broers als één van de stappen in het aangaan van gedegen samenwerking en het vergroten de bekendheid van Harrie van Erp als transportbedrijf. “We zijn een bedrijf met een hele trouwe klantenkring. Met sommige klanten doen we al sinds de oprichting in 1971 zaken. Van hen horen we terug dat zij onze persoonlijke aandacht, service en veelzijdigheid waarderen. Groot volume transport, een spoedzending van a naar b of een ingewikkelde logistieke klus: wij regelen het. Daar wil ik zeker op blijven inzetten. Maar door dit aandachtsgebied te versterken en de samenwerking met collega-bedrijven kunnen we wellicht nog meer bieden.” 

Samenwerking als sleutel
Ondanks dat Broers pas kort in de functie van directeur actief is, is hij zeker geen nieuwkomer bij Harrie van Erp. “Ik ben als 16-jarige begonnen met een stagebaan als verhuizer. Later ben ik hier als chauffeur gaan werken. Min of meer door toeval belandde ik op kantoor en na het behalen van mijn vakdiploma kon ik de zaak overnemen. Tijdens mijn loopbaan heb ik de branche uiteraard zien veranderen. Waar voorheen een ieder voor zich cultuur overheerste, zie ik nu een ruimte voor samenwerking. Als we dat ik Oss slim aanpakken, kunnen we echt gezamenlijk flinke meerwaarde bieden.”

 

Hele keten in beeld
In Oss biedt LPO een goede voedingsbodem voor samenwerking in de hele logistieke keten, vindt Broers. “Naast de grote transportbedrijven zijn ook de Osse Overslag Centrale en verpakkers aangesloten. Als die elkaar kennen, is dat een pre. Ook al halen we onze business van over de hele Benelux. Wij zijn een echt Oss’ bedrijf en zien ook geen reden te verkassen. Hier profiteren we van een centrale ligging en de nabijheid van goede uitvalswegen. En vervoer over water kan eventueel via de haven. Daar biedt een verkenning wellicht kansen; onze overzeese verhuizingen gaan nu via Spijkenisse. Waar we dichter bij huis aansluiting kunnen bieden en waarde kunnen toevoegen, moeten we dat zeker niet nalaten. Die meerwaarde opsporen door de krachten te bundelen, begint bij elkaar kennen.”

 

Harrie van Erp

Molenweg 81d

5349 AC OSS

T: +31 (0)412 63 20 69

info@harrievanerp.nl

www.harrievanerptransport.nl

www.harrievanerp.nl   

rss print email


RT @DvdL_Oss: Wist jij dat de editie van dit jaar in het teken staat van 'slimme logistiek'? Een dag waarbij een groot aantal innovaties op...
18-07-2018 15:29
RT @RenewiGroep: Van Steenwol tot baksteen! Jaarlijks haalt Renewi gemiddeld 110.000 m3 aan steenwolmatten op. Bijna 100% van alle stoffen...
17-07-2018 09:34

logistiek platform oss

Studenten onderzoeken samenwerking Twee studenten van... lees verder >
7 oktober: Dag van de Logistiek 2018 Op 7 oktober vindt... lees verder >
28 juni 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor