logistiek platform oss
Home > Sprekend Bewijs > Professionaliseringsslag in onze logistieke dienstverlening
19 februari 2015
Professionaliseringsslag in onze logistieke dienstverlening
Harm Broers
Directeur Harrie van Erp Topmovers


Harrie van Erp lijkt op het eerste gezicht een vreemde eend in de bijt van het Logistiek Platform. Het bedrijf is vooral bekend van de verhuizingen onder het predicaat Topmovers. Toch is er al sinds jaar en dag een transporttak aan gekoppeld. Met de komst van Harm Broers als nieuwe directeur in oktober 2014 is het de bedoeling de focus meer naar hun logistieke dienstverlening te verleggen. “Aansluiting zoeken bij onze collega’s in het Logistiek Platform Oss past daar bij”, aldus Broers.

 

Vergroten bekendheid

Het lidmaatschap ziet Broers als één van de stappen in het aangaan van gedegen samenwerking en het vergroten de bekendheid van Harrie van Erp als transportbedrijf. “We zijn een bedrijf met een hele trouwe klantenkring. Met sommige klanten doen we al sinds de oprichting in 1971 zaken. Van hen horen we terug dat zij onze persoonlijke aandacht, service en veelzijdigheid waarderen. Groot volume transport, een spoedzending van a naar b of een ingewikkelde logistieke klus: wij regelen het. Daar wil ik zeker op blijven inzetten. Maar door dit aandachtsgebied te versterken en de samenwerking met collega-bedrijven kunnen we wellicht nog meer bieden.” 

Samenwerking als sleutel
Ondanks dat Broers pas kort in de functie van directeur actief is, is hij zeker geen nieuwkomer bij Harrie van Erp. “Ik ben als 16-jarige begonnen met een stagebaan als verhuizer. Later ben ik hier als chauffeur gaan werken. Min of meer door toeval belandde ik op kantoor en na het behalen van mijn vakdiploma kon ik de zaak overnemen. Tijdens mijn loopbaan heb ik de branche uiteraard zien veranderen. Waar voorheen een ieder voor zich cultuur overheerste, zie ik nu een ruimte voor samenwerking. Als we dat ik Oss slim aanpakken, kunnen we echt gezamenlijk flinke meerwaarde bieden.”

 

Hele keten in beeld
In Oss biedt LPO een goede voedingsbodem voor samenwerking in de hele logistieke keten, vindt Broers. “Naast de grote transportbedrijven zijn ook de Osse Overslag Centrale en verpakkers aangesloten. Als die elkaar kennen, is dat een pre. Ook al halen we onze business van over de hele Benelux. Wij zijn een echt Oss’ bedrijf en zien ook geen reden te verkassen. Hier profiteren we van een centrale ligging en de nabijheid van goede uitvalswegen. En vervoer over water kan eventueel via de haven. Daar biedt een verkenning wellicht kansen; onze overzeese verhuizingen gaan nu via Spijkenisse. Waar we dichter bij huis aansluiting kunnen bieden en waarde kunnen toevoegen, moeten we dat zeker niet nalaten. Die meerwaarde opsporen door de krachten te bundelen, begint bij elkaar kennen.”

 

Harrie van Erp

Molenweg 81d

5349 AC OSS

T: +31 (0)412 63 20 69

info@harrievanerp.nl

www.harrievanerptransport.nl

www.harrievanerp.nl   

rss print email


RT @voslogistics: At Vos Logistics we are headed for the future. Simply check out our video to find out what our employees have to say! ht...
18-09-2019 13:19
Leren op de werkvloer bij Vos Logistics en Sligro - https://t.co/3eK8sCPoTB - @voslogistics @sligro https://t.co/Az29TbV1eI
18-09-2019 13:19

logistiek platform oss

Vetipak wint LPO bowlingcompetitie Op 30 augustus was... lees verder >
Kansen voor XXL logistiek op bedrijventerreinen in de regio onder... lees verder >
16 april: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Leren op de werkvloer bij Vos Logistics en Sligro... lees verder >
Vos Logistics viert IMAGINEVosLogistics100 Op 5 september... lees verder >
Gigantische muurschildering verschijnt op nieuwe loods Vice Versa... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor