logistiek platform oss
Home > Sprekend Bewijs > Value Added Logistics en Retourlogistiek als specialisme
21 mei 2015
Value Added Logistics en Retourlogistiek als specialisme
Maarten Hopman
Hopman Logistics Services


Hopman Logistics Services kan ondernemers op logistiekgebied helemaal ontzorgen. “Waarom zelf aan de slag gaan met logistiek als dat niet je core business is? Laat dat liever aan een specialist met jarenlange ervaring over”, zo bepleit directeur Maarten Hopman. Zijn bedrijf verzorgt alle werkzaamheden die maken dat producten op de juiste manier op hun bestemming komen.

Voor activiteiten zoals verpakken, ompakken en labels vervaardigen, montage en assemblage, krimpfolieverpakkingen, orders verzamelen en verzendklaar maken bent u bij hem aan het juiste adres. Compleet, goed samengesteld en juist verpakt. “Wij zijn gewend als verlengstuk van andere organisaties te opereren. En, we hebben nog nooit te laat geleverd” meldt hij niet zonder trots.

Trouwe medewerkers
Hopman heeft stevige wortels in Lith: “Veel van onze trouwe medewerkers komen uit Lith en de omliggende dorpen. Ze hebben stuk voor stuk hart voor de zaak. Naast deze medewerkers is er een grote, vaste groep op afroep beschikbaar. Dat is voor mijn business goud waard want zo kunnen we het gezegde ‘afspraak is afspraak’ waarmaken. Goed personeel hebben en behouden is één van de onderwerpen die ik binnen het Logistiek Platform Oss (LPO) op de agenda wil houden. Naast directeur ben ik freelance docent Bedrijfskunde. Vanuit de combinatie van mijn twee vakgebieden denk ik graag mee over opleidingen voor medewerkers.”

Complete dienstverlening
Samenwerken is voor Hopman ook buiten het LPO een tweede natuur. “We werken voor tal van branches waaronder educatieve uitgeverijen en bedrijven die gespecialiseerd zijn in woninginrichting, kantoorartikelen en displays. Deze bedienen we samen met logistiek dienstverlener Hans Buss Multitrans met wie we al jaren onder één dak huizen. Deze samenwerking verloopt niet alleen erg goed, het verlaagt voor ons en dus ook voor onze opdrachtgevers daarbij de kosten van transport. Hans Buss verzorgt voor ons de ontvangst, opslag en uitslag van goederen maar ook het nationaal en internationaal transport. Daarnaast werken we bijvoorbeeld veel samen met Vos Distri Logistics in Oss waarvoor wij onder andere de Value Added Logistics regelen.”

Nieuwe business
Via het partnership met Vos Distri Logistics maakte Hopman kennis met het LPO. “Ook met de secretaris, Jan van Erp, liepen al contacten. Het is goed om elkaars business te kennen. Waar wij gespecialiseerd zijn in Value Added Logistics en Reverse Logistics hebben de overige leden weer andere specifieke werkvelden. Als je die van elkaar kent, kan dat leiden tot nieuwe ideeën of business concepten. Door slimme combinaties te maken, kunnen we als Oss onze hotspot-positie behouden en versterken”, aldus Maarten Hopman.


Hopman Logistic Services
Het Wargaren 21-23
5397 GN Lith
T: (0412) 481982
www.hopmanlogistics.nl

rss print email


RT @DvdL_Oss: Wist jij dat de editie van dit jaar in het teken staat van 'slimme logistiek'? Een dag waarbij een groot aantal innovaties op...
18-07-2018 15:29
RT @RenewiGroep: Van Steenwol tot baksteen! Jaarlijks haalt Renewi gemiddeld 110.000 m3 aan steenwolmatten op. Bijna 100% van alle stoffen...
17-07-2018 09:34

logistiek platform oss

Studenten onderzoeken samenwerking Twee studenten van... lees verder >
7 oktober: Dag van de Logistiek 2018 Op 7 oktober vindt... lees verder >
28 juni 2018: Plannerscafé Oss Tijdens het Plannerscafé... lees verder >

nieuws van de partners

Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >
Vos Logistics neemt werkzaamheden Gebroeders Joosten over... lees verder >
Vos Logistics gestart met distributie voor webgigant Amazon... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor