logistiek platform oss
Home > Sprekend Bewijs > “Visitekaartje van de klant”
16 mei 2018
“Visitekaartje van de klant”
Arian van Bakel, van Bakel Transport 

Van Bakel Transport is specialist in dedicated transport. Het bedrijf waar Arian van Bakel sinds 2002 aan het roer staat, heeft zo’n 32 mensen in dienst en 28 eigen vrachtauto’s om de klus te klaren. Arian van Bakel: “We rijden voor 95% voor vaste klanten. Dat doen we met eigen materieel maar met opleggers en in bedrijfskleding van de klant. Daardoor zijn mijn medewerkers op het oog helemaal onderdeel van de opdrachtgever. Ik let er dus goed op dat ik de juiste mensen aan de juiste opdrachtgever koppel. En dat zowel de mensen als de wagens er pico bello uitzien. Zij zijn immers het visitekaartje van het bedrijf waarvoor ze rijden.”

Jarenlange ervaring
Deze manier van werken is van vader op zoon overgedragen. ‘Wij charterden eigenlijk al voor het woord bestond”, vertelt Van Bakel. “Mijn opa is ruim 84 jaar geleden in Heesch begonnen om voor de boeren het vee naar de markt te rijden. Dat is geëvolueerd naar een vervoersbedrijf dat voornamelijk stukgoed vervoert. Toen we in Heesch uit ons jasje groeiden, was er daar geen plek waar we naar wens konden uitbreiden. Zodoende zijn we in Oss aan de Tubantenweg terecht gekomen.”

Belangrijke waarden
Flexibel en oplossingsgericht. Dat zijn de eigenschappen waarmee Van Bakel zich naar eigen zeggen vooral onderscheid van anderen. “Door de jaren heen hebben we ons steeds weten aan te passen; Bijvoorbeeld als opdrachtgevers andere transportoplossingen zochten. Maar gelukkig hebben dit soort wisselingen nooit voor problemen in de continuïteit gezorgd. Mijn netwerk is groot genoeg en ik heb mijn ‘voelsprieten’ altijd uitstaan. Het Logistiek Platform Oss is daar een waardevolle aanvulling op. Je hoort wat er bij anderen speelt. Via deze connectie rijden we nu bijvoorbeeld voor Vos Logistics, Raben en Harrie van Erp.”

Goede mensen
Het probleem is volgens Van Bakel niet of er genoeg werk is. “Het is meer de vraag of het blijft lukken de juiste mensen te vinden. Ook daarbij kan een netwerk zoals dat van LPO helpen. Bijvoorbeeld door gezamenlijk de logistieke sector onder de aandacht te brengen op scholen en de link te leggen met projecten zoals de Kweekvijver Logistiek.” De tweejaarlijkse Dag van de Logistiek vindt Van Bakel ook een prachtig initiatief waar alle kanten van het logistieke werk goed belicht worden. “Twee jaar geleden was ik nog geen lid van het LPO maar toen reden er  tijdens het event toch al flink wat wagens van mij rond. Een van de redenen dat het netwerk voor mij al een succes was vóór mijn lidmaatschap!”

Van Bakel en Zn. transporten BV.
Tubantenweg 22
5349 BD Oss
Info@vanbakeltransport.nl
www.vanbakeltransport.nl
rss print email


A50 week lang dicht, groot onderhoud kost 4,4 miljoen euro https://t.co/lxwz6groq5
17-07-2019 17:04
17-07-2019 17:01

logistiek platform oss

Vetipak nu ook actief in Personal Care Vetipak heeft een... lees verder >
Kansen voor XXL logistiek op bedrijventerreinen in de regio onder... lees verder >
Hogere omzet en winst voor Vos Logistics in 2018... lees verder >

nieuws van de partners

Vos Logistics neemt Gehlen Schols Logistics over... lees verder >
Uitnodiging Spoorcongres op 10 oktober De wereld is in... lees verder >
Ad Dollevoet huurder van nog te bouwen dc in Oss... lees verder >

Altijd op de hoogte van het logistieke nieuws uit regio Oss!

via Twitter @logistiekoss of de nieuwsbrief Lees meer

Oss: uitstekend bereikbaar over water, weg en spoor